Šla Amanda Lembrijová za světlem?

| Vydáno:
Vedle školní hymny, školní zástavy, módních výstřelků Filiuse Orionise a severní věže jsou duchové nedílnou součástí naší školy. Oproti předešlým časům se aktivita hradních duchů výrazně zlepšila, avšak zmijozelský duch Amanda Lembrijová nebyla viděna více než tři čtvrtě roku. Zavítala tato duše do věčných lovišť? Našla už Amanda Lembrijová konečně klid?

Naposledy byl tento Zmijozelský duch viděn 1. října 2013 a od té doby ducha mrtvé studentky nikdo neviděl. V jistých kruzích se šušká, že straší v podhradí neohrabané nováčky, někteří zase hovoří o državách Amandy Lembrijové v Mauzoleu ve Sklepení. Zařadí se dušice do zástupu potvor, s nimiž bojujeme ve sklepení, nebo se jí z důvodu nevelkých možností duchů na hradě omrzelo vegetovat v Bradavicích?

„Amanda nejspíše zkoumá tajemství Druhé strany,“ vypověděla Barbara Arianne Lecter. „Zřejmě je jimi tak zaneprázdněna, že na hrad nezavítá. Ono je to jistě docela šok, když si konečně uvědomíte, že jste zemřeli a skončili jste znova na hradě. Pokud jí to došlo, nejspíše si užívá všeho, co jí druhá strana nabízí. Pokud vím, žádná náhrada kolejního ducha se nechystá.“

Ačkoliv nám studentka ochotně odpověděla, vedení zmijozelské koleje odmítlo jakékoliv vyjádření. Nechtějí veřejné povědomí o budoucích změnách, nebo se snaží skrýt fakt, že o aktivitě ducha nemají ani potuchu? Stará se zmijozelská kolej o své studenty? Ať už se Lembrijová fláká kdekoliv, osud jejího outfitu je čím dál víc v ohrožení. Dle našich protokolů je nejvyšší čas jej zanechat U Vřetánka a Časovrátku, opravny oděvů v Příčné ulici, avšak vzhledem k absenci mrtvé studentky můžeme čekat jen hávy na rozpadnutí, vrátí-li se duch na hrad.

Uvidíme ještě Amandu, nebo můžeme v brzké době čekat jmenování nového ducha koleje Zmijozel?

Pro Denní věštec,

George McBrave

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *