Butik madam Malkinové: Užívejte si Vánoční nálady :-)

| Vydáno:

Madam Malkinová i za letních veder, která v současnosti panují, sveřepě drží ve svém Butiku Vánoce!
Letní kolekce na pultech společně s jmelím, umělým kouzlosněhem a cesmínou?!
Nevěříte?


Chcete důkaz? Tady je!

http://img183.imageshack.us/img183/4273/zimavbutikuga9.png

Není známo, co madam Malkinovou vede k tak podivínskému chování. Byla to vždy vážená osoba a není pravděpodobné, že by trpěla poruchami vnímání časové souslednosti ročních období. Přesto nám však byla letošní letní kolekce naservírována v netradičním (zajisté také velkolepém a nezapomenutelném) stylu kouzelnických Vánoc.

Ačkoliv je jediným zimu alespoň trošičku připomínajícím modelem mrazivě uhrančivý „Ledovcový chlad“, nové kolekci i extravagantnímu pojetí výzdoby celého obchodu to v žádném případě neubírá ani na kráse ani atraktivnosti.

Pro svůj příjemný chládek je Butik v těchto příšerných letních vedrech vyhledávaným místem. Odrbané vánoční větvičky cesmíny i umělý kouzlosníh a rampouchy na policích skutečně pamatují ještě minulé Vánoce, nezdá se však, že by to zákazníkům vadilo.

Lehce mrazivé ovzduší (nezávisle na kýčovitém vánočním zbytku) je mnohými nakupujícími pokládáno za báječné osvěžení a obecně velmi COOL nápad.

Je Madam Malkinová zpátečnicky zatvrzelá, šetří na výzdobě a úmyslně slaví minulé Vánoce? (Dárečky snad od Fleuntýnky dostala – že by jich trpělivě čekala víc?)
Nebo stávkuje jako mudlovští učitelé? Je před námi časově v předstihu a už nám servíruje speciality příštích Vánoc? (každopádně v tomto případě velmi ohleduplně bere ohled na chudé a žebravé, to abychom si vůbec stihli do té doby našetřit)

Soudy nechávám na moudřejších a informovanějších…

Každopádně, ať už je pravý důvod jakýkoliv, ukázal se tento vánoční záměr, či kdovíjak tuto obchodní anomálii nazvat, jako geniální reklamní tah, který dosud neměl v Prasinkách obdoby!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *