Magie písmen (2.část)

| Vydáno:
MAGIE PÍSMEN
2.
Každé kouzlo, jednoduché či složité, vyžaduje určitou část přípravy. Pokud chcete, aby zaříkání fungovala, musíte jim v první řadě sami věřit. Neznamená to však jen usměrnit myšlenky, ale být si jisti tím, co děláte, určitou mírou zvnitřnění. Jaký má pak vliv síla momentálního okamžiku?



I ve všední dny mám čas zajít do lesa. Je to nejlepší místo, kde ulevit městem zatíženému vnímání. Nabíjí, utěšuje, uvolňuje a nabízí mír. Tato informace je známá velkému počtu „mudlů“. Ve většině vlastně netuší, proč je „to“ (jak sami uvádějí), do lesa táhne. Hlučí, vřeští, používají kol a v tom horším případě i čtyřkolek na ničení lesa. I já jsem chtěla zakřičet, když jsem viděla, jak rozverná maminka oškubala cca šest keřů, než ulomila vhodný klacek pro své hopsající dítko. (To si nemůže najít spadený klacek na zemi?) Pulzující živá energie je vzácná!

Přestože mezi „mudly“ převažuje domněnka, že si mohou dělat, co chtějí, je u nich znám jev, který má název Efekt motýlího křídla. V zásadě se jedná o popsání faktu, že i malé změny mohou mít obrovské důsledky. Této myšlence dal název jistý americký matematik a meteorolog Edward Lorenz na své přednášce již v roce 1979. Podobně funguje síla magie ve vašem přesvědčení.
V momentálním okamžiku, ať už při náročném sportovním výkonu, nebo při vysílání magie, záleží na tom, zda věříte, že TO dokážete! Nesmíte pochybovat. Oproštěni od strachu musíte být připraveni udělat nevratný krok vpřed. Kouzlo nebude mít kýžený účinek, pokud v okamžiku konání budete pochybovat. Může se pokroutit a proměnit v něco, co nechcete. Rychlostí blesku je vše jinak.

Druhým písmenem v SANOPĚ je Zóta. Zastává druhý post z písmenných funkcí. Je symbolem síly okamžiku. Má podobu blesku a nikdy nebude dokonale stejné. V magii písmen je motýlím efektem. Nikdy nesmí být na začátku a na konci formulace. Energizuje, proráží, zuří. V latince jej překvapivě naleznete v podobě B nebo b. I zde žádná strana není stejná. Píšeme ji ze shora dolů. Do slova ji NENAVAZUJEME! Zótu najdete na křídlech motýlů.

Obrázek si můžete překreslit do své knihy.

S magií v srdci
Derien Vardene z Ilku

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *