Až příště budete číst… – soutěž

| Vydáno:
Milí čtenáři Denního věštce!
Chystáme pro Vás soutěž z dlouhodobějších. Oč jde? Co po Vás asi tak budeme chtít? Více se dozvíte uvnitř článku.


Znáte to asi všichni, vyjde nový článek v novinách, skřítek ve Velké síni Vám doručí výtisk až pod nos, Vy si ho přečtete a chtěli byste autorovi sdělit, co si o tématu myslíte Vy. A pak si to z nějakého důvodu rozmyslíte. Buď proto, že nevěříte v odezvu, nebo proto, že si myslíte, že to za Vás řekne někdo jiný. Ale tak to není a nikdy nebylo!

Nečekejte, až za Vás názor vyjádří někdo jiný! Řekněte nám ho v komentáři sami! A že nemáte co říct? To přece není možné. Víme velmi dobře, že se na našem hradě nalézá hodně velmi schopných, skoro bych se nebála říct profesionálních komentátorů. Autoři našich článků chtějí znát Váš pohled na věc. Proč jim ho nedopřát?

Mnozí z Vás nyní asi mávnou rukou a řeknou si: „A proč ano?“

Možná proto, ale nejen proto, že Vás za komentáře hodláme odměňovat. Na konci každého následujícího měsíce až do Silvestra vybereme se šéfredaktorkou nejlepší komentáře a předložíme je k posouzení prozatím tajemnému porotci. Ten vybere dle svého názoru nejlepší komentář a jeho autor dostane novotou zářící kulaťoučký galeon. Ano, vážení čtenáři. Celý 1 galeon za pár slov, jimiž vyjádříte svůj názor na kterýkoliv článek (nebo jeho náplň, přirozeně) v našich novinách.

Nemyslete si ale, že se s vyjádřeními typu „pěkné“, „dobré“ nebo „hezký článek“ dostanete někam daleko. Kdepak, takový komentář nás neošálí. Chceme od Vás smysluplné vyjádření. Nezapomeňte ovšem uvést rozpoznatelné jméno, pokud už nebudete používat plné kouzelnické jméno. Koho nepoznáme, ten nic nedostane!

Začněme ihned. První kolo je kolo říjnové. Komentáře tedy můžete psát od 1. do 31. října včetně. Pokud to náhodou nestihnete, nezoufejte, soutěž bude pokračovat i v následujících dvou měsících.

Pro Denní věštec
Bilkis Blight

Komentáře

  1. – Můžou se účastnit i redaktoři DV? Pokud ano, berte to jako první (potencionální) příspěvek do soutěže ;D

  2. – Á, když nám čtenáři nechtějí dávat zpětnou vazbu, zkusíme je to naučit Galeonkem! Dobrý nápad, o tom žádná. Přeju hodně štěstí, a ať nezapomenou čtenáři komentovat ani v lednu, až z toho nebudou peníze 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *