Halloweenské tvoření 2

| Vydáno:
Milí čtenáři,
jsem tu opět s tvořením zaměřeným na Halloween. Dnes to, vzhledem k tomu, že sváteční návštěvy už takřka klepou na dveře, bude rychlé.


Dnes si připravíme halloweenské „girlandy“, tácky a zápichy do jídla. Nápad je dílem Sarah Goldschadt (její stránky bohužel nejsou dostupné), šablonu jsem opět připravila já.

Je to veskrze jednoduché a stačí na to barevné papíry, nůžky, lepidlo, špejle nebo párátka a nějaká nit, třeba oranžová bavlnka, pro tácky pak je ještě potřeba kousek kartonu.

Připravila jsem dvě šablony, jednu ve formátu na A4 na girlandy a jednu menší, abyste si mohli připravit slavnostní zápichy do jednohubek nebo čehokoli, co budete servírovat.

Šablonu v menším formátu najdete ZDE.

Pak stačí jen přenést je na barevné papíry a vystříhat. Postupujeme tak, že vystřihneme kolečko, na které pak nalepíme vybraný motiv v jiné barvě. V horní partii pak na girlandách uděláme otvor, kterým protáhneme bavlnku. Spojením dohromady vznikne pěkný a jednoduchý tematický řetěz, který můžeme zavěsit třeba na okno nebo nad dveře.

Obrázky samozřejmě můžeme využít i jako základ pro tácky pod skleničky, stačí jen vystřihnout větší kolečko a podlepit ho kouskem kartonu.

Zápichy do jídla vytvoříme zalepením párátka nebo špejle mezi dvě kolečka. Každá strana může mít jiný motiv a jinou barvu, můžete na ně klidně i něco napsat, pokud nechcete polepit obě strany.

Pro Denní věštec
Bilkis Blight

Komentáře

  1. Inspirativní! – Bilk, obdivuji tvé šablonářské umění. Už se těším, až si některý z těch kousků zkusím vyrobit. Díky za tvořivé návody, ještě tak pěkně nachystané na míru!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *