Vyhodnocení říjnové komentářové soutěže

| Vydáno:
Finanční odměny jistě potěší. Nic ale není pro autora článku takovou odměnou, jako když si jeho článek čtenář opravdu přečte a okomentuje. Zpětná vazba je pro redaktory velmi důležitá. Nejen jako motivace, ale třeba také jako pozitivní i negativní impuls k dalšímu vývoji. Rozhodli jsem se tedy v zimních měsících uspořádat jakési klání pro nejlepší komentáře vztahující se k danému měsíci. Co Vás mohlo zaujmout v říjnu?


Šest článků z těch, které byly otištěny v říjnu, se dočkalo komentářů:

Halloweenské tvoření 2

Kvidyčová nostalgie

Letem světem s C.A. PARTem IV.

Jak se soutěží?

Psopavouci řádí v Krásnohůlkách

Jména z Hogwarts – vyhodnocení

Komentáře, které nepostoupily do užšího výběru, byly komentáře typu „Hezké.“ . Vše ostatní jsme sepsali a poslali k říjnovému porotci, kterým se stal Matthew Whitecrow, kterému tímto také děkujeme za pomoc a čas. Vybíral celkem z dvanácti komentářů.

Za vítězný komentář označil komentář pana Nebelbracha Mechachy u článku Psopavouci řádí v Krásnohůlkách od Gity Hrdličkové:

„Psopavouk určitě nemohl vzniknout z hafoně. Hafoň je velmi citlivý tvor, s akromantulí by se nezahazoval. – pohladí Hafíka – Viď, že bys to neudělal.“

Panu Mechachovi srdečně gratulujeme, posíláme zaslouženou finanční odměnu a všem ostatním přejeme mnoho štěstí v komentování článků nejen listopadových.

Pro Denní věštec

Niane z Libelusie

Published by

Niane z Libelusie

Ó velké Mango a občasná redaktorka Denního věštce. Začínala jako šéfredaktorka a redaktorka nebelvírského kolejního časopisu Lví tlapou (6 školních let), po změně barvy hábitu na profesorskou fialovou se zaměřila mimo jiné na výuku šéfredaktořiny. Denní věštec vedla několik let. Je proslulá články, které neberou konce, popíjením niokaa a velkou zásobou obracečů času, které nefungují, takže je věčně v časovém skluzu. Tvrdí o sobě, že má místo hlavy cedník (přeloženo: zapomíná). Nejraději píše čarointerview a reportáže a z pozice čtenáře ji nejvíc baví články ve stylu Lenky Láskorádové a cokoliv, co navodí kouzelnou atmosféru série knih o Harry Potterovi.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *