Vánoční králíčkovská soutěž

| Vydáno:
Vánoce už se kvapem blíží, všichni vyšilují, že nemají dárky (a jestli už je máte, tak to nechci vědět!) a pomalu zapomínáme na takové ty základní věci, jako je spánek nebo odpočinek. No, to ale nejde! Kontrolu naspaných hodin neplánujeme provádět, ale s tím odpočinkem jsme se rozhodly něco udělat. Vyhlašujeme akci s krycím jménem „Ušák“. Starší obyvatelstvo zaloví v paměti a určitě si vybaví hru Vánoční králíček, mladší teprve zjistí, o co jde. Letos se moje oblíbená hradní vánoční tradice vrací a vy už teď můžete začít s procvičováním pozornosti a hypnotizováním vloček, i když venku jich ještě moc není.

Postup je jednoduchý: vlezte na tuto stránku a začněte sbírat vločky. Až to nevyjde a chudák zvíře se proletí volným pádem (nebojte! nic se mu nestane, určitě dopadne do té největší závěje a vyvázne bez zranění!), počkejte si na výsledné skóre. Pokud si myslíte, že ten den už víc nenaskáčete, pořiďte print, který bude nějakým způsobem obsahovat i datum, a pošlete ho na mail: vanocnikralicek@gmail.com.

Každý den můžete poslat jeden print a pokud nasbíráte úplně to nejvyšší skóre ze všech, přistane vám na Štědrý den v sovinci zasloužená odměna. Soutěž trvá od teď do půlnoci 23. 12. Ale nebojte, malá odměna přistane i všem, kteří projeví snahu a nebudou nejlepší nebo nebudou chtít chudáka králíčka týrat pádem z tak velké výšky.

A co tedy vítěz získá? Nechte se překvapit! Napovím ale, bude to cinkat a každý z nás to rád obdrží a taky toho není nikdy dost. Takže to bude rolnička! Nebo ne? Jakékoli dotazy či připomínky směřujte na výše uvedený krb.

Nezbývá než popřát hodně štěstí, málo pádů a hlavně si to užijte!

Any Dawson a Kate Resea

P.S. Hra na vlastní nebezpečí, až si na tom vytvoříte závislost, tak si za to můžete sami!

Komentáře

  1. vyhlášení výsledků – Králíček přežil, vločky jsou spočítány a mně nezbývá než poděkovat všem za účast a vyhlásit vítěze. S celkovým skóre 447 160 si první místo vyskákala Michelle Brigitte! Druhé místo okupuje Dragittka a na třetí se vyšplhala Abigail.

    Zbytek soutěžících od čtvrtého místa dopadl v tomto pořadí: sl. Jostein, Melánka, Patricia, Cecilia, Wayna, Nebelbrach a Violet. Všem moc gratuluji a vám nebývá než nedočkavě vyhlížet sovu s odměnou. Za sponzorství děkuji madam Niane a všem přeji kouzelné Vánoce plné klidu a pohody. Tak snad za rok! *tajemně se usměje*

    1. Re: vyhlášení výsledků – Hej, Violet, cos mi to udělala! Poslední jsem chtěl být já! 😀
      Gratuluji vítězům a organizátorkám děkuji za soutěž.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *