Kouzlo Vánoc – prosincová soutěž

| Vydáno:
Během roku jste si jistě zvykli na to, že se každý měsíc můžete s Denním věštcem zúčastnit soutěže. Velmi často jsou to soutěže tematicky laděné, je-li daný měsíc „ve znamení…“. A prosinec je zajímavý lecčím, ale co si budeme povídat – Vánoce prostě hrají prim. I ti, co nejsou nadšenci sentimentálních svátků, si najdou své – bohatou krmi, chvíle volna… Proto ani my v prosincové soutěži nechceme Vánoce pominout.

V uplynulých měsících jste luštili, hledali, pátrali ve svých mozkovnách. Co Vás čeká tentokrát? No přeci ono „kouzlo Vánoc“ z názvu tohoto článku. Cože? Že nevíte, jak vypadá? Možná proto, že každý z nás to „kouzlo“ vidí jinak a v něčem jiném. Tak nalezněte to své a vyfoťte nám je!

Váš úkol tedy zní následovně:
Pomocí mudlovského zařízení, které zaznamenává obrázky, pořiďte dvě věrné kopie toho, co je pro Vás osobně „kouzlo Vánoc“. Na jednom obrázku bude v záběru Váš pařátek, aby bylo patrno, že je opravdu obrázek Váš. Na tom druhém pak své „kouzlo“ zvěčníte již bez palce. Oba obrázky pak pošlete do našeho externího sovince nejpozději 31. prosince 2014 včetně.

Budeme se na Vaše příspěvky těšit!

Pro Denní věštec
Niane z Libelusie

Published by

Niane z Libelusie

Ó velké Mango a občasná redaktorka Denního věštce. Začínala jako šéfredaktorka a redaktorka nebelvírského kolejního časopisu Lví tlapou (6 školních let), po změně barvy hábitu na profesorskou fialovou se zaměřila mimo jiné na výuku šéfredaktořiny. Denní věštec vedla několik let. Je proslulá články, které neberou konce, popíjením niokaa a velkou zásobou obracečů času, které nefungují, takže je věčně v časovém skluzu. Tvrdí o sobě, že má místo hlavy cedník (přeloženo: zapomíná). Nejraději píše čarointerview a reportáže a z pozice čtenáře ji nejvíc baví články ve stylu Lenky Láskorádové a cokoliv, co navodí kouzelnou atmosféru série knih o Harry Potterovi.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *