Nejzelenější Grinch

| Vydáno:
Milí čtenáři! V minulých dnech jste mohli hlasovat v anketě o tom, která z prosincových Grinchovin se Vám líbila nejvíce. Nyní je čas udělat za letošní vánoční záškodnickou akcí definitivní tečku.


Hlasování probíhalo během několika prvních dní měsíce ledna. Kolega Mechacha Vás seznámil se všemi grinchovinami s elegancí sobě vlastní. Vítězi čtenářského hlasování pak přislíbil titul Nejzelenější Grinch. A jak to dopadlo?

Ano, milí čtenáři, z obrázku je jasně patrné, že jsme všichni milovníky živých stromů a také ryb, protože zvítězila štědrovečerní grinchovina Kapři a jehličnany vás zdraví, vy vrazi!, jejímž autorem není nikdo jiný než sám Nebelbrach Mechacha! Stává se tak po zásluze Nejzelenějším Grinchem. Je také člověkem, který napsal grinchovin suverénně nejvíce, takže mu tento titul po právu náleží.

Odměnou budiž našemu zasloužilci jeho dobrý pocit, neboť Grinch nikdy nedopustí, aby někdo za vánoční aktivitu dostal dárek!

Pro Denní věštec
Bilkis Blight

Komentáře

  1. – Chtěla jsem mu věnovat zelenou podobiznu vlastní výroby, ale Picasso je proti mně portrétista první třídy! Takže má Nebík bohužel smůlu a ten dobrý pocit k tomu. +pokrčí rameny+

  2. GRATULUJI! – Gratuluji výherci. 🙂

    Nebelbrachovi články byly (a snad i budou!) skvělé! 🙂

    Díky 🙂

    1. Re: GRATULUJI! – Díky, díky. 🙂
      Jen pro doplnění, druhá nejlepší Grinchovina („Ani na chvíli nezapomeňte, že letošní barvou Vánoc je RŮŽOVÁ. Růžový stromeček. Růžové dárky. Růžový věnec. Sežeňte si hodně růžových prášků…“) je od Cerri, třetí („Oslavte Vánoce se svými blízkými. Dobře skrytá kost v řízku vám zajistí skutečně klidné svátky.“) od Edmunda. Po jednom hlasu pak dostaly: „Zapalte adventní věnce, už je to tady! Hořící jehličí otráví nejednu návštěvu,“ od Bilk, „Nesnášíte Vánoce? Chcete si s nimi přestat dělat starosti? To vezmete roh z třaskavce a kladivo…“ také od Bilk, „Kdo stále do hradu tahá to zatracené jmelí? Copak nevíte, že jsou v něm škrkny?!“ opět od Bilk, „Po instalaci svíček na uříznutý strom vám bude ozřejměna dávno zapomenutá pravda – nic nehoří lépe než suché dřevo a jehličí. Tedy, krom těch drahých vánočních dárků pod tím…těch drahých vánočních dárků pod tím…“ od Cerri a „Otřete čela, už jsou pryč!“ pro změnu od Bilk (snad jsem to nepopletl).
      A mimochodem, strašně rád bych to masku Grinche, ale už není k dostání. 🙁

      1. Re: Re: GRATULUJI! – Chtěla bych jen upozornit, že nejsem lajdák, jak to možná vypadá… Vítěz měl být vychválen a já nechtěla snižovat jeho velkolepost uváděním dalších jmen. On by mi to možná neodpustil a já bych se musela bát, že mi příští rok zabaví dárky! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *