ŠFM Zmijozel × Mrzimor

| Vydáno:

Když došli všichni seriózní sportovní zpravodajové a šéfredaktorce se nechce vstávat, pověřila úkolem napsat článek o zápase Any s Dawsonkou. My jsme ji varovaly…

Přesně v 9:00 dne 8. 1. 2022 je zahájen první zápas ŠFM Zimy 2022 mezi Zmijozelem a Mrzimorem. Ráno je krásné, slunečné a taky pěkně mrazivé, takže minimálně tři vrstvy a kafe, aby nebyly omrzliny.

Dušice Marguerita se od začátku projevuje s nadprůměrnou energií, což je s ohledem na její mrtvý stav divné, ale zase na druhou stranu nemůže trpět nedostatkem spánku. Byť nehmotná, její naleštěná pleška na sluníčku oslňuje všechny včetně hráčů, že by to byl účel? 

První transparent zápasu je od slečny Arniky, jasně a stručně vyjadřující podporu Mrzimoru a se srdíčkem. 

První soutěžní pokřik plodí slečna Inees ve znění: První zápas už je tady, přivítejte naše hady. Na pohár se všichni třesou, v myšlenkách už si ho nesou. Hadi pro něj i dnes míří, dobrý humor při tom šíří. ZMIJOZEL DO TOHO!!!

Hned poté střílí první gól zápasu a Zmijozel se tak ujímá vedení 10:0.

Kolejní Williamsová první gól prošvihla, protože se rozespalá připlazí s několikaminutovým zpožděním. Cukrová vata je boží, ale žvýkačkové žužu zklamalo. Sotva se dalo žvýkat a málem jsem si vyvrátila panty, jako kdyby vytáhli občerstvení, co zbylo z loňska. To je tresné! Do sklepení s nima! 

V 9:16 Zmijozel vede 50:0

Proslýchá se, že Zmijozelští možná používají lepidlo, aby je potlouky tak rychle neshazovaly. Zaslechla jsem totiž, jak se Maya Prinz ujišťovala, že Ontaria použila lepidlo. Myšlenka dobrá, ale… nebolí to potom? 

Po mírném připomenutí si i kolejní Williamsová obléká fandící outfit. Můžu vám říct, že s ohledem na kruhy pod očima a celkovou neprobuzenost jde z madam docela strach.

Dýňová šťáva je super, ale to nepřišlo nikomu divné, že když je zmrzlá tráva, nechci ve své šťávě led? Navrhuji podávat i teplou verzi! Kdo má pak udržte brk, že? Nakonec se přizdobuje i kolejní Vianueva, taky po připomenutí. Co by si tam beze mě byly ředitelky počaly?

Těsně před půl desátou zvyšuje skóre na 70:0 střelkyně Inees. Na začátku boje o zlatonku se proti sobě staví Loralei a Mark

Kolejní Williamsová zahajuje matoucí strategii:

První gól žlutých přichází, když zelení vedou o 80 bodů. Nově je tedy skóre 80:10 pro Zmijozel

Mrzimorský chytač Mark je citově vydírán, měl by chytit zlatonku, protože kapitánka má narozeniny. Dodatečně všechno nejlepší, slečno Selino! 

Zmijozel zvyšuje náskok na 90:10

Lízátko mají dobré, jen jsem si trošku poslintala šálu. Máslový ležák na zapití ideál, snad mi po tom všem nebude špatně. 

Akčnost zápasu se trošku zpomaluje. Zmijozelští se snaží střílet góly, ale mrzimorský brankář Ben jako by se naučil číst jejich myšlenky a spoustu pokusů chytá, nakonec však zelení postupně zvyšují náskok na 130:10.

Odrážečka Helen si označuje sejmutí z koštěte srdíčkem, zajímavé. Ale proti gustu… 

Při skóre 140:10 začíná být hra zajímavější, magický rozdíl 150 bodů je skoro na dosah. Zmijozelští se snaží střílet a brankář Ben se zuby nehty snaží vše vychytat.

Na hřiště se dostavila další dnešní oslavenkyně Aya a zdůrazňuje Mrzimorským možnost krásného dárku pro kapitánku. 

Skóre se zvyšuje na 150:10

Konečně bude pořádný vzrůšo!!

Ale né, člověk se těší, pak mrkne a skóre je najednou 300:10, protože zmijozelská chytačka Loralei chytila zlatonku. Ach jo…

Zápas je ukončen v čase 1:10:16 a vítězem se stal Zmijozel

Zápas Zmijozel × Mrzimor ve zkratce: držení camrálu 97 % × 3 %, kontrola potlouků 49 % × 51 %, počet střel 33:1. Nejvyšší počet gólu si zapsala střelkyně Inees s 8 a nejvyšší počet sražených hráčů odrážečka Maya s 6

Pro Denní věštec
Any a Dawsonka

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *