Mazlíčci – zlatý důl, či zhouba pro majitele?

| Vydáno:
Zdravím čtenáře Denního věštce, povím vám něco o tom, co se mi dnes přihodilo..
Dneska byl pro mě poměrně líný den, a tak jsem se rozhodla jít s Misakim na procházku. Chtěla jsem mu tak trochu ukázat okolí hradu. Zabloudili jsme až do ďáblovy jámy, kde jsme s procházkou pokračovali.



Netušila jsem, jaký bude můj krysáček talentovaný! Vím, že já sama občas najdu nějakou fazolku nebo šťávu z ďáblova osidla, ale on sám našel několik svrčků!

Nejspíš, jak je tak blízko u země, tak najde i v bahně zapadlé mince. Šli jsme tedy dál a nálezy byly čím dál tím větší! Měla jsem radost z toho, že je můj Misaki opravdu zlatý důl na hledání peněz.
Když jsem se běžela pochlubit s novinou do Velké síně, tak mi nezkazil radost ani Inkar, který mi řekl, že mě krysa stála 928 svrčků a že jestli jich najde ještě dalších 925, tak se mi zaplatí a pak teprve mi to bude vydělávat.

Určitě se mnou ale budete souhlasit, když řeknu, že peníze, které investujeme do mazlíčka, jsou dobře investované. A teď, když vím, že je moje krysa takový talentovaný hledač pokladů, tak si to myslím dvojnásob!
To ale není vše, také jsem se rozhodla svému Misakimu ukázat soubojový klub, tam se mu ale očividně moc nelíbilo a zaútočil na mě! Asi byl pod vlivem nějakého ošklivého kouzla. Což mě docela mrzí, protože většina ostatních mazlíčků svým majitelům pomáhá. Asi budu muset začít se snižováním agrese.

V čem dalším jsou ještě zahrnuti mazlíčci kromě hledání pokladů nebo jako „nový element“ v soubojovém klubu? Pomůžou nám taky při brigádách v Prasinkách? To budeme ještě muset prozkoumat.
Pokud i vy máte se svými mazlíčky obdobnou zkušenost, podělte se s námi!

Pro Denní věštec
Clea Haliová

Komentáře

  1. – To jsou výborné postřehy, vůbec bych si bez článku nevšiml, že mazlíčci začínají pronikat i do dalších oblastí našeho hradního života.

  2. – Týjo, mám chuť si nějakého mazlíka nakonec pořídit! Vypadá to kromě zodpovědnosti i na legraci 🙂

  3. Váš Misaki se obrátil v souboji proti Vám? Mí mazlíčci většinou koušou mé protivníky, některé mé výhry jsou skutečně výsledkem vítězného kousnutí mazlíčkova, bez ohledu na jeho druh, tlustočervík kouše stejně jako hafoň, kočka, kryska či šneček. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *