Jedni umí, druzí čumí – jarní módní policie

| Vydáno:
Nejvyšperkovanější módní kreace šik obyvatel našeho hradu. Zkontrolujte, jestli nejste mezi nimi, inspirujte se a proberte se ze zimního spánku.


Velikonoce už sice máme za sebou, ale většina obyvatel hradu by si ještě jednou mohla dopřát studenou sprchu a nějaké to kolednické zmrskání – potřebují totiž PROBRAT! Haló! Měli jste o svátcích otevřeného Ušáka, slepice po vás střílely vajíčka s plyšovými králíky jak z kulometu, Malkinová má rozpíchané prsty od šití nových kusů pro butik a prodejnu, dokonce i NiT znova zaplnila pár regálů, ale jediné, čeho se na hradě má módychtivá kukadla dopátrají, jsou šedivé chumly uniforem a nedbalé outfity bez jarního náboje!

Ještě že tu máme pár kouzelníků, co nám slouží vzorem a předvádějí svá skvělá pojetí jara!

Jindy pestře odívaná profesorka Elle Sutherland vsadila jen na tři barvy a dobře udělala! Správně zvolila Věneček dobré víly k Oslavným šatům, čímž zjemnila barvu vlasů a omládla nám o minimálně 10 let! Profesorka Betelgeuse Orionis si zas naopak dodala jiskru šatkami Žlutá lehkost, ke kterým parádně přidala plesové rukávy a nadkolenky. Čelenka a medvěd skvěle ladí, ale náušnice bych k čelence zvolila menší.

Muži o velikonočním pondělí předváděli své umně upletené pomlázky a kouzlo *HODY HODY* zaznívalo síní celé dopoledne, zatímco ze spolužaček rašily a pučely výhonky a vzduchem létala vědra vody. Není divu, že Zpytlehněv Zďáblíkov se pro tuto příležitost oděl poněkud válečně. Trevor Ztřeštěný zvolil slušivý zeleně svěží sportovní outfit (zda bil spolužačky místo pomlázkou svým Forcerem 2006, nemohu potvrdit, ani vyvrátit). Šik hvězdičkou musím ocenit Kouheie Hasangekiho a jeho model podobný třešňovému květu. Nevím, nad čím dříve nadšeně exklamovat – nad Cream jeans a skvěle ladící šálou Lehkost mého kouzelného já, Huňatými tlapami či citem pro detail ve volbě Barevné motanice kolem pasu. Opět doufám, že spolužačky v pondělí nebil Sedmibojařským žezlem.

Na závěr tu máme tři spolužačky a jejich tři originální pojetí jara. Daffodila Nightingale se v rozporu s mým nomen omen očekáváním místo s narcisem ztotožnila s vínovým tulipánem a moc pěkně jí to vyšlo. Wenai Lafayette ladí části školní uniformy s luxusními kusy od Malkinové. Zelenohnědou mikinu „Jaro se probouzí“ velmi dobře doplnila o tašku Kolejní pomocnice, čímž zjemnila kontrast černé. Hučka „Temný zajda“ jí navíc velmi jde k obličeji. Barevnou komplexností mě nadchla Patricia Baloure. Všimněte si, že co působí jako pomlázkové šatky, jsou ve skutečnosti skvěle zkombinované Potěšení mladé kouzelnice s Korzetem „Jahoda“ a Sukénkou zlatého kvítí. K tomu se Maska „Paví krása“ fantasticky slila s Patriciinými vlasy a perfektně zvolené náušnice a Zlaté baleríny dílo korunovaly.

Všem třem dámám dávám šik hvězdičky za nevšední jarní kreativitu a skvělou kombinaci outfitu s účesem. Schválně si všimněte, že kdyby si své módní kreace přehodily, celý dojem by byl v kotlíku, protože:

Pravý módní cit není v kopírování časopisů a figurín; je v umění sladit oděvy s vaší postavou, očima, vlasy a náladou.

Tímto moudrem se s vámi loučím. Doufám, že jste dostali chuť se také jarně hodit do gala. Pokud se chcete pochlubit krásným outfitem nebo mě za mé rýpání řádně zdrbat, těším se na sovu či komentář.

Módě wrrrau!

Pro Denní věštec
Diane Anne Lear

Komentáře

  1. – Tomu mládenci vlevo ten Přehoz beduínského mudrce moc sluší! Vážně fešák! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *