Ze života obyvatele Prasinek

| Vydáno:
Na ministerstvu se objevila nová vyhláška týkající se obyvatel Prasinek. Rozhodla jsem se tedy jednoho z nich vyzpovídat…


Někteří si už možná všimli, že nám jeden z obyvatel Prasinek zfialověl. Ano, hádáte správně, je to Ginevra de Naga. Já jsem ji ale zastihla ještě v hnědém zbarvení a vytáhla jsem z ní pár informací ohledně vyhlášky, která se nedávno objevila v Evidenční knize na Ministerstvu kouzel.

Pokud tam zavítáte i jindy, než když si potřebujete něco vyřídit či zaplatit daně za své sovy, mohli jste si jí všimnout. Pokud ne, budu hodná a povím vám to.
Od 20. 5 2015 byl obyvatelům Prasinek zamezen přístup do některých prostor hradu. Jakých, to jsem právě vytáhla ze slečny Ginevry.

V Evidenční knize na ministerstvu se objevila informace, že prasinkáři se už nedostanou do některých prostor hradu, o které jde?

Mrzí vás, že se do některých prostor nedostanete?

Plánujete zůstat ještě nějakou dobu prasinkářem, nebo plánujete nějaké zaměstnání? Plánovala jste to už dřív, nebo jste se rozhodla až po tomhle zákazu?

Líbí se vám v Prasinkách, nebo byste radši obývala Godrikův důl?

Přijde vám život prasinkáře nudný?

Inu, já být prasinkář, asi by mě trochu štvalo, že se nemůžu zajít nadlábnout do Velké síně a popovídat si se známými, ale na druhou stranu s tím tak nějak souhlasím, že v některých prostorách by prasinkáři neměli co dělat. Teď už ale slečna nastoupila do řad zaměstnanců, čímž bych jí chtěla pogratulovat, a těším se na nějaké skvělé soutěže a semináře. Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Clea Haliová

Komentáře

  1. – Ten odepřený přístup do VS je celkem krutý :-/ Jak pak mohou zvát třeba někoho na návštěvu do domečku v GD?

  2. .. – Nijak, Prasinkáři jsou chudí a nemají na domečky v GD:D
    Těžko říct, nejspíš nijak no.. Proto postupně fialoví:D

  3. – To je omyl, byla jsem prasinkářem po mnoho let a domeček v Godrikově Dole mám 😉
    Jinak omezení přístupu není žádná novinka, diskutovalo se o tom léta. Mně by upřímně nejvíc zabolely semináře, takže jako motivátor je to určitě funkční.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *