Mrzimor vs. Nebelvír

| Vydáno:
Mrzimor 80 : Nebelvír 400

Poslední květnový víkend se uskutečnilo utkání Mrzimoru a Nebelvíru, které skončilo po téměř dvou hodinách stavem 80 : 400. Začátek utkání ohlásil komentátor jednu minutu po deváté hodině.

Za dobu konání předposledního famfrpálového utkání v letošní sezóně proletělo skrze obruče celkem 33 gólů z celkových 52 střel. Za Nebelvír si nejvíce proměněných střel připsala Esperanza (12), za Mrzimor pak Andrew (8), který byl zároveň jediným úspěšným střelcem za svou kolej.

Co se odrážečů týče, zde prvenství v počtu sražených hráčů drží Nebelbrach (6), za ním pak Narcissa (5) a třetí příčka patří Paulovi (4).

Počty vstřelených gólů
Esperanza Milagrosa: 12
Andrew Uroboros: 8
Angie Claire Silvery: 7
Hekatea Centaurix: 4
Michael Jones: 2

Počty sražených hráčů
Nebelbrach Mechacha: 6
Narcissa Teacherová: 5
Paul Brewer: 4
Piper Jarwealth: 3
Vicky Charmant: 1
Kate Resea: 1
Luciana de Cygnus: 1

Sestavy týmů
První uvedený hráč nastoupil v základní sestavě, další střídali:
Mrzimor:
1. střelec: Andrew Uroboros, Ciline Flameová
2. střelec: Luciana de Cygnus, Oresta Vianueva, Chris Jericho, Sylvia Belitia Rawison, Emily Moonová
3. střelec: Tess Boneová, Sylvia Belitia Rawison
brankář: Patricia Baloure
1. odrážeč: Piper Jarwealth, Ywa od Roztodivných, Ines Cros Palantýr, Oresta Vianueva
2. odrážeč: Paul Brewer, Oresta Vianueva
chytač: Vicky Charmant, Ywa od Roztodivných, Oresta Vianueva, Sylvia Belitia Rawison
Nebelvír:
1. střelec: Hekatea Centaurix
2. střelec: Esperanza Milagrosa, Michael Jones, Angie Claire Silvery
3. střelec: Angie Claire Silvery, Esperanza Milagrosa
brankář: Nerys Heliabel Ghostfieldová
1. odrážeč: Narcissa Teacherová, Elisabeth Victoria Maxwell, Esperanza Milagrosa
2. odrážeč: Nebelbrach Mechacha
chytač: Kate Resea, Rebecca Shadowfang, Lily Peterson

Luciana de Cygnus (zástupkyně kapitánky, která koučoval tento zápas): Věděli jsme, že zápas s Nebelvírem bude náročný, ale také byl zajímavý a napínavý až do konce. O tom vypovídá i doba zápasu, a to necelé dvě hodiny. I když střelecky se nám tentokrát moc nedařilo, tak Andy byl úžasný, stejně jako ostatní střelci, Pat se také nevzdávala a bránila co mohla a odrážeči bojovali o sto šest. Chytačky byly také na jedničku, i přesto, že se nám nepodařilo zlatonku ukořistit.
Děkuji a gratuluji Nebelvíru za krásný zápas a děkuji také všem žlutým za jejich snahu, vytrvalost a sílu bojovat až do konce. Byli jste skvělí.

Lily Peterson (zástupkyně kapitánky, která koučoval tento zápas): Dnešní zápas byl hodně napínavý a opět se ukázalo, jak jsou všechny kolejní týmy rok od roku lépe sehrané a připravené. Já sama jsem si popravdě velmi užila koučování Nebelvírských, kteří mě ještě nezklamali. Famfrpál je komplexní hra, ve které je potřeba sledovat spoustu věcí, a když má člověk po ruce lidi, kteří k tomu mají co říct a přitom jsou stále schopní následovat pokyny, tak je radost být na hřišti. Mrzimor byl tvrdý soupeř, který si rozhodně nenechal nic líbit, přesto se ukázalo, že nebelvírské odhodlání a zkušenosti nelze brát na lehkou váhu. Děkuji nejen našim hráčům, ale i soupeřům a fanouškům za úžasný sportovní zážitek.

Pro Denní věštec
Trevor Ztřeštěný

Komentáře

  1. – Možná by stálo za to opravit alespoň ty drobné gramatické chyby, než to bude vydáno ;-). Kopírovat z odehraného zápasu, to není umění – zcela určitě třeba Vicky nesrazila žádného hráče, což není chyba novináře, ale chyba ve vyhodnocení zápasu u famfrpálu, o které pan Ronald ví. Ale pokud pan novinář nahlédl alespoň do soupisky, tak by to věděl.
    Tento (možná první?) famfrpálový článek se Trevorovi příliš nevyvedl. Viděl zápas vůbec, nebo jen požádal o vyjádření týmů a opsal informace?

    Ostatní novináři podávají zprávy mnohem více podrobněji.

    Možná by mu pomohlo k opravě článku toto:
    https://www.youtube.com/watch?v=Z f5WaWfzn8Y

    Určitě to příště bude lepší novinářský článek 🙂 Držím pěsti 😉

    1. Re: – jsou zde odkazy chráněny. ten uvedený není špatný, ale stačí vymazat případnou mezeru, která se utvořila mezi „Z“ a „f“ 🙂

  2. – Děkujeme za podnětné připomínky, slečno Esperanzo. Je dobré vědět, že čtenářům na Denním věštci záleží a pomáhají k jeho zlepšení a lepšímu obrazu svými názory. Jsem si jistá, že na sobě do příští reportáže zase o něco zapracujeme.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *