Cestovatelské luštění – závěr

| Vydáno:
Milí čtenáři Denního věštce,
léto se nám pomalu překulilo ke svému závěru, než jsme se nadáli, už tu máme podzim plný deště a silných větrů. K létu se však ještě na chvíli vraťme při vyhodnocení Cestovatelského luštění III., které nám do redakce zaslal zcestovalý pan Všetečka.


Jen se podívejte, co nám někteří z vás šikovně seskládali z potrhaných kousíčků, abychom se konečně dozvěděli, kdeže to pan Všetečka během srpna zakotvil a co nám to vlastně napsal. Místem oddechu se mu stal ostrov Skye a okolí hradu Dunvegan Castle.

A stejně jako v předchozích případech ani tentokrát stateční luštitelé neodejdou s prázdnou. Majitelkou hřejivě zlatavého galeonu se stává Hekatea Centaurix. Hmotné poděkování si pak odnášejí Narcisse Cinerea a Lilien Emity Meissed. Sladkou odměnu pak získají i další odvážní skladatelé střípků, jmenovitě Leon El Dub, Patricia Baloure, Trevor Ztřeštěný a Tyrq Axelotl. Všem gratulujeme a děkujeme za pomoc!

Pan Všetečka byl tak nadšený ze spolupráce s Denním věštcem a jeho čtenáři, že se závěrem rozhodl poděkovat ještě osobním darem těm, kdo se odvážně zúčastnili během léta všech jeho vylomenin. Za toto velké nasazení děkuje čtyřem z vás, jmenovitě Hekatee Centaurix, Patricii Baloure, Trevorovi Ztřeštěnému a Tyrq Axelotl, kterým pro pobyt v chladnějších dnech věnuje hřejivé obří šálo.

I my panu Všetečkovi a jeho příteli děkujeme, že se nám postarali o takové zpestření a místy hotové pozdvižení v redakci! Ať se jim na dalších cestách daří jen a jen kouzelně! S vámi, naši milí čtenáři, se brzy uvidíme u dalších, věříme, zajímavých luštění a křížovek, které vám provětrají podzimem rozčepýřené hlavy.

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *