Příčná zahálí, NiT se předvádí!

| Vydáno:

Zatímco Příčná ulice zatím neláká zákazníky na halloweenské zboží, salon NiT se v Godrikově Dole činí a zveřejňuje novou, zcela originální kolekci. Jak zvládne mladá módní návrhářka zvýšenou poptávku po svátečním zboží? Jaký dopad bude mít úbytek zákazníků na Příčnou ulici? Dokáží malí obchodníci přečkat krizové období?


Ve středu v nočních hodinách zveřejnil salon NiT svou kolekci Halloween 2015. Došlo k tomu na popud bradavické veřejnosti. Špičková kvalita a nevídaná originalita jsou hlavními lákadly podzimních kousků, jež jsou sladěny do tradičních halloweenských barev – černé, bílé a oranžové. Po předchozích zkušenostech Niam i Tir-na-nog pokračovala v unisex módě, jež dodává mužům velmi extravagantní vzhled.

Zatímco butik zavalilo uznání, dojatá návrhářka prohlašovala: „Nebojte se probudit tu šelmu v sobě! Je to takové utajeně sexy.“

(Na fotografii Inkar Tarkis)

Zatímco je v Godrikově Dole rozruch, Příčná ulice zeje prázdnotou. Zeptali jsme se správkyně Příčné ulice na plány během svátků: „Pro letošní rok v rámci Halloweenu nechystáme žádné novinky. Z minulých let máme dostatek modelů, některé z nich se na pultech objeví,“ prohlásila Selena Enail Smithová ihned po oznámení své absence během svátků.

Uspokojíte se s některým z loňských modelů, nebo prahnete po novinkách ze salonu NiT?

Pro Denní věštec

George McBrave

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *