Žlutý Trimeles odpočíval v pokoji… A Mrzimorští neměli co číst!

| Vydáno:
Kolejní časopisy jsou pro studenty jako denní potrava. Každý ze své koleje si v nich najde to, co je pro něj nejlepší, a počte si. Ale v současné době byly problémy s pozemky, na kterých se kolejní časopisy tisknou. Ale postupně zas začaly fungovat, až na redakci Žlutého Trimela… Té se dostalo požehnání až nedávno a Mrzimorští si tak v klidu mohou přečíst své žluté noviny. Ale proč byl Trimeles tak dlouho na lopatkách?

Žlutý Trimeles je, jak každý jistě ví, kolejní časopis Mrzimoru. Ale poslední dobou se mu nedařilo… Vlastně se vůbec nečetl. A mohl za to právě fakt, že studenti nemohli na pozemky, kde měl Žlutý Trimel svou redakci. Jaký byl ale důvod?

Denní věštec: Mrzimorský kolejní časopis Žlutý Trimeles byl nefunkční. Proč tomu tak bylo?

Darina Barbara Spencer: Časopis mě velice mrzí, že nešel, ráda se do něj podívám, když mám hotové úkoly. Zajisté je to nezodpovědnost, takhle ho „zabít“…
A co se týče příčin… Jistě je to lidský faktor. Šéfredaktor za svůj časopis vždycky zodpovídá, takže bych v tomto případě vinu svalovala na něj. – usmívá se –

Helen Emily Argus: Aby bifľomorčania nerozbili hrad. – usmívá se –

Daffodila Nightingale: S největší pravděpodobností za to mohly Žlukny. Jsou to malá, sotva postřehnutelná zvířátka, jež se shlukují kolem všeho, co je spjaté se žlutou, a snaží se o bojkot. A zde se jim to očividně podařilo.
Ovšem celkem mě to překvapuje, měli byste to rozhodně brát jako obrovskou čest. Žlukny už téměř vymřely – dost se jich snažilo zničit slunce, ale pomřely po cestě, případně se spálily, pokud se dostaly tak daleko.
Zkuste do redakce vložit vázu se žlutým listím, třeba se Žlukny přesunou na něj a můžete je pustit do přírody. Nebo je pěstovat ve flakónku.

Martin Lerelin: Řekl bych, že asi byl tak moc čtený, že pro stabilnost hradu byl asi největší přítěží a jeho zprovoznění by mohlo ohrozit celý hrad. Přeci jenom, kdo nečte Krutý Hemenex, že? – uchichtne se při vzpomínce na Apríla –

Tamarka Pudlíčková: Za to určitě mohly škrkny! Poslední dobou mě často vyhazují z hradu, tak proč by nemohly sežrat Trimela…

Riannon Evansova: Nemám tušení. Nebyli lidi?

Clea Haliová: No, podle mě vám zabarikádovaly dveře do redakce tři sudičky, protože si tam hodlají udělat vlastní základnu, a bůhví jestli nechtějí ovládnout celý hrad!

Pro všechny, kterým Žlutý Trimeles chybí, určitě je skvělou dobrou zprávou, že už zas funguje. Avšak důvod, proč byl Trimel na zádech a dával si relax, nám osvětlil mrzimorský kolejní ředitel, Nicholas McElen, který nás žluté a černé informoval v kolejní místnosti.

Proč Žlutý Trimeles nefungoval?

Skutečnost byla taková, že právě nějak buď přes Trimela nebo přes mrziweb nějací útočníci dobývali náš hrad. Proto byly ty výpadky.
Proč přesně se tak dělo, to netuším. Ale situace zašla tak daleko, že vývojáři museli naše prostory odstavit, jinak by majitelé serverů (na kterých běží celý náš hrad, Denní věštec, kolejní weby, časopisy, Sub Salix…) byli odstaveni úplně.
Proto jsem přistoupil na návrh vývojářů hradu, kteří mi pošlou zálohy trimela a mrziwebu tak, jak tu pro nás byli posledně.
A my se proto přestěhovali do nové domoviny. – usmívá se –

Není pochyb, že pro Mrzimor je to skvělá zpráva. Bez kolejního časopisu, kde máte novinky z koleje psané horkým brkem, se prostě nedá být. A Mrzimorští to vidí stejně. Každý, se kterým jsem z naší žluté koleje mluvila, mi upřímně říkal, že se mu po Trimelu stýskalo a nemohl se dočkat, až zas redakce bude plně fungovat.

Pro Denní věštec
Chester Mikeyskovitá

Komentáře

  1. – Jj, škrkny z jiné dimenze napadaly opakovaně Žlutého Trimela. Snažili jsme se jim zabránit v přístupu, ale nacházely si další a další integalaktické, časové a interdimenzonální cesty a cestičky. Nakonec jsme jim Žlutou Mrzimorgate zavřeli a ony, jak tak koukám, našly skulinu do DV. Prostě se jich nedá zbavit! Chtělo by to nějaký antiškrkní postřik! – Tenhle komentář jsem už jednou psal a nějakým záhadným způsobem (nebo možná už jen blbě vidím) se ocitl u článku o Alfovi. Tak jestli tam skončí znovu…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *