Potterovský prosinec: Grunnings – vánoční výprodej!

| Vydáno:
Přichází Vánoce a s nimi i vánoční výprodej! Fantastické slevy na všechny vrtačky! Široký výběr od stolních, sloupových až po radiální! Čtěte více!


Jsme ta nejlepší firma, co se týče těch nejlepších vrtaček! U nás najdete ty nejlepší slevy široko daleko i za normálních okolností! Jenže teď žádné normální okolnosti nejsou! Je přeci vánoční výprodej! A co to znamená? No přeci 50% sleva na všechny vrtačky! Pouze do vyprodání skladu, takže honem, ať si koupíte svou vysněnou, než ji koupí někdo jiný! Nabízíme široký sortiment všech druhů vrtaček. Naše vrtačky jsou z nejlepších materiálů a od těch nejlepších dodavatelů. A to není vše! Kromě toho, že u nás najdete všechny druhy kvalitních vrtaček, tak si budete tento rok moci vybrat barvu rukojeti jakou chcete!

Kde nás najdete?
V Londýně na ulici Tetřebovská 9. Také nabízíme možnost objednání vrtaček přes internet s dodávkou nejdéle do tří dnů.

Doporučení od našich zákazníků, které jsme nečetli a rovnou sem přidali, protože víme, že naši zákazníci jsou spokojeni, a tím pádem nemáme zapotřebí kontrolovat jejich výpovědi:

Tobias Blake: Mohu jedině doporučit, jsem více jak spokojen s výrobky, jež jsem si koupil. Jedinou výtkou proti této společnosti je obsluha. Pan Dursley se mi snažil jít vstříc, ale ten jeho nucený úsměv a potřeba, aby bylo vše dokonalé, velmi člověka znervózňuje.

Peter Mose: Už tam nikdy nevejdu! Syn pana ředitele společnosti mi snědl dort pro mého tříletého syna k narozeninám, mezitím co jsem si vybíral vrtačku. Ještě více mě popudilo, když pan Dursley svému synovi nic neřekl, jen ho poslal dozadu, a mně začal vysvětlovat, že za to jeho syn nemůže, že nemohu jen tak odkládat dort, a abych se z toho ponaučil! Prostě vrchol!

Petůnie Dursleyová: Je to úžasný obchod mého úžasného manžela! A dokonce je v obchodě občas i můj úžasný syn. Jsem na něho nesmírně hrdá. Takže pokud ho chcete poznat, zajděte tam – možná vám dá i autogram, pokud ho tedy zrovna nebudou bolet ruce!

Martin Lerelin: VAROVÁNÍ! Tomuto obchodu se vyhýbejte! Jednou jsem do tohoto obchodu vešel, protože jsem se chtěl něco dozvědět o mudlech. Okamžitě jsem zase utekl. Na stěnách tam byly různé vražedně vyhlížející stroje, kterých by se zalekli i Borgin s Burkesem. A aby toho nebylo málo, jeden ošklivý muž (pravděpodobně ten, co to tam vedl) se tam na mě vrhl s tím, že tam nemám co dělat a že jsem blázen či co. Chápu, mudly dokáže trochu rozladit kouzelnický hábit, ale tohle jsem rozhodně nečekal.

Dave Cesis: Jsem velmi spokojen! Velmi kvalitní vrtačky za velmi výhodné ceny.

Pro Denní věštec
Vernon Dursley

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *