Kreslíme stromeček pro Denní věštec

| Vydáno:
Vánoce se kvapem blíží a v redakci Denního věštce to zatím vypadá jak v kanceláři Ebenezera Vydřigroše ze slavného příběhu Vánoční koleda. Aby naše sídlo získalo třpyt a kouzlo pravých vánočních svátků, rozhodli jsme se pro vás, čtenáře Denního věštce, uspořádat tvořivou kreslící soutěž, z které budete mít, věříme, radost jak vy, tak i my.

Nechceme po vás nic jiného, než abyste nám vlastní rukou nakreslili ten nejkrásnější a nejkouzelnější vánoční stromeček, jaký vám fantazie vyčaruje v mysli. Můžete kreslit čímkoliv, od pastelek přes voskovky až po fixy, můžete malovat čímkoliv, vodovkami, temperami, jak je komu libo. Jsme si jistí, že i ti, kdo se jinak v kreslení příliš doma necítí, se nemusejí stydět, Vánoce jsou přece o radosti a nás potěší každý stromeček, i kdyby měl kmen úplně pokroucený a větvičky pocuchané!

Své kouzelné stromečky nám můžete zasílat do redakčního sovince dvsovinec@gmail.com, až do 19. prosince včetně. Kvůli unaveným sovám, které se během prosince hodně nalétají, však prosíme, aby vaše obrázky nebyly přímo obřích rozměrů, ale aby také nešlo přímo o miniatury. Správný vánoční stromeček má být „tak akorát“.

Poté se v redakci sejdeme a při obdivném prohlížení vašich příspěvků si vybereme společným rokováním ten, který o Štědrém dnu ozdobí prostory Denního věštce. Na hezkou odměnu se však nemusí těšit pouze autor tohoto výtězného stromečku, radost se pokusíme udělat i ostatním odvážným kreslířům.

Tvořivou fantazii a hravá malovátka
za Denní věštec přejí
Nerys Heliabel Ghostfieldová a Alf Wolfmoon

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *