Potterovský prosinec: Smrt přichází po Vánocích!

| Vydáno:
Vážení čtenáři,

zhruba před týdnem jsem si předpověděla, že mě šéfredaktorka Denního věštce požádá o článek, tak jsem ji pochopitelně předběhla a článek napsala sama. Vycítila jsem, že ode mě, jakožto od člověka ovládajícího to nejvznešenější magické odvětví, očekává předpovědi budoucnosti.



Buďte ujištěni, že vznešené umění jasnovidectví je ten jediný způsob, jak si předpovědět následující nový rok. Moji milí, ne každý k tomu má ty správné předpoklady, jelikož jde o velmi vzácný um. Onehdy jsem viděla před učebnou lektvarů skupinu studentů, jejichž aura vyzařovala smrt, byla temná a prázdná. Jsem přesvědčena, že kdyby bývali chodili na mé hodiny, jistě bych bývala probudila jejich vnitřní oko.

Drazí, ne všem vám mohu předpovědět jen to dobré. Vím, že je to těžké přijmout. Když jsem před pár dny předpověděla brzkou a bolestivou násilnou smrt šéfredaktorce Denního věštce, ani nechtěla můj článek vydat. Její čakry byly téměř zastavené, stejně jako její mládí, jež je nenávratně v dáli.

Když se soustředíte a svým vnitřním okem pohlédnete v dál, ucítíte veliké nebezpečí. Ó, milí čtenáři, cítím negativní energii, hádám, že Denní věštec bude nejpozději do půl roku koupen majitelem velkovýrobny salámu. To ovšem není to nejhorší. Cítím – nebo lépe – vím, že nás mnozí z Vás po Vánocích opustí.

Jasnovidectví jest velké břímě, drazí. Je nesmírně vyčerpávající používat jak vnější, tak vnitřní oči. Existuje tolik způsobů, jak zpracovat budoucnost – orbit, znamení nebo čajové lístky. Jen žena mého věku a zkušeností dokáže zvolit správný způsob. Žít se znalostí budoucnosti není pro každého!

Cítím, že je hrad ve velkém nebezpečí. Drazí, starejte se o své blízké, některé už po Vánocích neuvidíte. Mějte své oči otevřené, jelikož smrtonoš obchází hrad každou půlnoc.

Věřte!

Pro čtenáře Denního věštce (přesně vím, kdo si můj článek přečte)

Sibylla Trelawneyová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *