Potterovský prosinec: Tupé hlavy radí, jak na letošní Vánoce

| Vydáno:
Exkluzivní spolupráce tupých hlav a vyhlášené módní znalkyně Katie Nightingale, redaktorky měsíčníku Kouzlo bytu a designu Týdeníku čarodějek, přináší tipy, jak zaručit, aby vašim návštěvám překvapením spadla brada a získali jste obdiv díky svému vkusu a estetickému cítění.

Když jsem poprvé potkala tupé hlavy, byla jsem z nich přímo nadšená! Ta extravagance, ta odvaha, ta zvrácená módnost! Trendem letošních Vánoc je navíc cokoli netradičního, ideálně doma vyrobeného, takže si dneska vysvětlíme, jak si vyrobit nejlepší ozdoby na stromeček. Hlavy bohužel nejsou moc výřečné, ale strávila jsem s nimi takového času, že si je troufám doplňovat, neboť mi přijde, jako bychom se znaly celý život.

Nejdřív potřebujeme hlavu. Hlavu čehokoli, například domácího mazlíčka, skřeta, skřítka, spolužáka či venkovní zvěře. Ale jak má, mé milé tupé hlavy, vypadat ta nejvhodnější?

Tupá hlava č. 1: Hmm… Tu-pě…
Tupá hlava č. 2: Nooo…
Tupá hlava č. 3: Jo… Tupá, tu-pá!

Ach, pravda, to by mě nenapadlo, vyberte prosím vzhledově toho nejtupějšího kandidáta. A co dál, co je dalším krokem?

Tupá hlava č. 3: Jo… Šmik!
Tupá hlava č. 1: Hmm… Se-kat!
Tupá hlava č. 2: Nooo…

Druhým krokem je tedy oddělení hlavy od zbytku. Je pravda, že potřebujeme jenom hlavu, co bychom dělali se spodkem, že? Akorát by to na stromečku překáželo. Ale jak zabráním, aby mi to neznečistilo předvánočně uklizený byt?

Tupá hlava č. 2: Nooo…
Tupá hlava č. 3: Jo… Oheň!
Tupá hlava č. 1: Hmm… Su-šit!

Vysušit? No ano, bude lehčí, nebude stromeček tolik zatěžovat a předejdeme zbytečným flekům všude kolem. Máme tedy tupou hlavu, vysušenou, už stačí jen pověsit na stromeček?

Tupá hlava č. 1: Hmm… fuj!
Tupá hlava č. 2: Nooo…
Tupá hlava č. 3: Jo… Smrdí, ony fuj smr-dí!
Tupá hlava č. 1: Hmm… vůně!
Tupá hlava č. 2: Nooo…
Tupá hlava č. 3: Jo… Vonět, pššš vů-ni!

Posledním krokem je tedy nejtupější usušenou hlavu navonět, neboť dle tupých hlav dochází často k linutí nelibého zápachu. Avšak nezoufejte, můžete zkusit smrad eliminující kouzlo, anebo navoňte celý být letošním hitem číslo jedna, vůní „Creepy Horror Stinky Christmas“, kterou lze získat u vybraných prodejců na Příčné ulici! Přeji vám hodně zdaru a doufám, že se ozdoby povedou, pochlubte se výtvory a ty nejpovedenější zveřejníme v příštím čísle měsíčníku Kouzlo bytu.

Pro všechny mé čtenáře
Katie Nightingale a tupé hlavy

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *