Potterovský prosinec: lord Voldemort

| Vydáno:
Nejen o Halloweenu se ozývají hlasy, které byste raději neslyšeli. Vánoční poselství Toma Raddlea aneb lorda Voldemorta rozechvěje i ty nejotrlejší. Po důkladném zvážení a sérii konzultací se redakce rozhodla dopis zveřejnit jako výstrahu. Jak nám řekl ze svého obrazu v Bradavicích Albus Brumbál: „Falešný pocit bezpečí je zbraní, kterou dáváme do rukou černokněžníkům budoucnosti.“

Politováníhodní občánci kouzelnického světa!

Možná jste si toho při své malosti ani nevšimli, ale nadchází čas Vánoc, tolik oblíbený ve vašich omezených a nanicovatých kruzích. O Vánocích se plácáte po ramenou a utvrzujete se v tom, že vaše upachtěné životy jdou tím správným směrem a přinášejí vám tolik štěstí, že to snad ani nepoberete. Nejenže si to navzájem nevěříte, ale žijete v sebeklamu sami před sebou. Máte dojem, že VY rozhodně nejste ten případ, že VY netrpíte malostí a bezvýznamností, že VY nejste nešťastní a bezradní.

Dám vám nejlepší vánoční dárek, který jste kdy dostali. Návod jak skoncovat s malostí a nastoupit cestu, která vám zajistí místo v učebnicích dějin, na stránkách denního tisku a v myslích mnoha stoupenců. Pokud seberete odvahu a zadupané zbytky své někdejší jedinečnosti, možná si vysloužíte neskutečnou výsadu: NAVŠTÍVÍM VÁS A POVEDU VÁS OSOBNĚ.

Rady do začátku:

1) Zbavte se rodiny a přátel. Jsou to vyžírkové, kteří parazitují na vašem životě a připravují vás o čas, energii a možnosti. Zbavte se jich pokud možno tvrdě a nelítostně, aby za čas neměli tendence k návratu. Avada poslouží výtečně. Pokud si nejste jistí, natrénujte si její seslání na domácích mazlíčcích (nejdříve sousedovic, pak svých vlastních).

2) Odstěhujte se nebo předstírejte vlastní smrt. To zpřetrhá ty vazby, které se nevyplatilo řešit Avadou.

3) Zaopatřete svou existenci. Vytvořte si viteál a NEPOSTUPUJTE podle žádného klíče ani při výběru předmětu, ani při volbě jeho úkrytu. Tato chyba mě stála potupnou prohru nad usmrkaným pojizvencem…

4) Najděte si CÍL. Nesnášíte mudlovské šmejdy a mudly tak, jak se sluší na správného kouzelníka? Výborně, vytvořte projekt, jehož cílem bude nějaká zajímavá akce proti těmto tvorům.

5) Až něco dokážete a prokážete tak, že nejste nuly ani sváteční voldemortisté (jak já ty výrostky nenávidím!), VYHLEDEJTE MĚ. Říkáte si, že to je nemožné, když jsem byl zničen? Ach, vy malověrní. Jak jsem zklamán vaší hloupostí… Z lorda Voldemorta se stal duch.

PROZATÍM!

lord Voldemort

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *