Vánoční králíčkovská soutěž

| Vydáno:

Vánoce jsou za rohem a venku to vypadá na jaro. Vzduch krásně voní, bláto krásně všude klouže, kytičky vystrkují listy a květy. Kdepak se asi zatoulala taková ta pořádná zima, při které skřítkové nevidí přes závěj, studenti tráví přestávky koulovanou a profesorům při dozorech mrznou uši a nos? Já to vím! Zima se schovala kouzlem v jednom ledovém království, kde bydlí osamocený Pan Ušák. Ten nám prý zimu vrátí, ale pouze tehdy, když si s ním budeme dlouho hrát.


Pan Ušák moc rád skáče po sněhových vločkách a sem tam se pozdraví s kolem letícím ptáčkem. Čím déle skáče, tím menší vločky pozdraví, a tím větší má radost. A když bude radost pořádná, budou prý i bílé Vánoce. A to je tedy váš úkol!

Nejprve musíte pana Ušáka najít, ale poradím vám, je TADY. Hned můžete začít skákat. Abyste ovšem měli motivaci snažit se potkat co nejmenší vločky, můžete svůj nejlepší skok printnout (skóre se zobrazí po nechtěném volném pádu), podepsat, nějakým způsobem zachytit datum a poslat ho na externí sovu vanocnikralicek@gmail.com do 22. 12. 23:59 včetně!

Nejšikovnější skokan obdrží last minute vánoční dotaci, ale nebojte, každý si krom dobrého pocitu odnese i nějakou tu drobnost nebo po dawsonsku pojmenovanou sovu. Jakékoli dotazy směřujte ke mně do sovince, úplatky tamtéž.

Hodně štěstí! A hlavně si skákání (a hudbu!) užijte!

Pro Denní věštec
Any Dawson

PS: Z poslaných printů beru hodnotu „Your score“, děkuji za pochopení.
Organizátorka ani Denní věštec neodpovídají za vznik případné závislosti. Hra na vlastní nebezpečí!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *