Sváteční skládanka Denního věštce – vyhodnocení

| Vydáno:
Ani jsme se nenadáli a Vánoce zmizely za horami společně s vílou Fleutýnou i s věhlasným Trollím přístřeškem. Je tedy ta pravá chvíle vánoční atmosféru uzavřít vyhodnocením sváteční skládanky Denního věštce.


V redakci nám po návštěvě víly Fleutýny zůstala prazvláštně tvarovaná obří krabice, na omak místy tvrdá, místy měkoučká, s cedulkou „Pro odvážné skládankáře“. Podle velikosti krabice šlo usuzovat, že se můžeme těšit na poměrně hojnou účast. A také že ano! Hned 11 statečných obyvatel hradu se popralo s mrňavými dílky skládanky, aby pak odměnou za svou trpělivost spatřili naše vánoční přáníčko. Je jisté, že pokud by se nám hrad někdy proměnil v prach, máme tu adepty na jeho znovuseskládání!

Oněmi trpělivými skládači jsou Alyssa Blackburn, Andy Topher, Edmund Heusinger, Esperanza Milagrosa, Hazel Jane Morion, Chelle Lailah Fay, Jasmine de Provence, Lilien Emity Meissed, Mary Anne Montague, Melanie Lent Lecuss a Narcisse Cinerea.

A co že jim víla Fleutýna nadělila?

Alyssa Blackburn se může rozverně houpat na veselém Houpacím koníkovi.
Andy Topher, Esperanza Milagrosa, Chelle Lailah Fay a Mary Anne Montague se mohou těšit z měkoučkých Bot skřítků, v nichž budou mít nohy vždycky pěkně v teple.
Edmund Heusinger a Lilien Emity Meissed se mohou před mrazem ochránit Ztřeštěnou bambulkovou šálou, stejně tak i Melanie Lent Lecuss a Narcisse Cinerea Ztřeštěnou bambulkovou šálou v růžové. A ještě všichni nadělají parádu!
Hazel Jane Morion se v zimním chladnu může potěšit hřejivě heboučkým Polárním plyšovým medvídkem.
Jasmine de Provence může mít pocit, jako by sama byla medvídek s kožíškem, v Santově svršku Veselé Vánoce.
Pro každého jsou tu navíc 3 cukrkandlové hůlky na mlsání! Gratulujeme!

Brzy na viděnou u některé z našich dalších soutěží!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *