Vyhodnocení soutěže Vánoční stromečky 2016

| Vydáno:
V prosinci byla vypsána soutěž o fotografie Vánočních stromečků 2016 z mudlovského světa. V lednu pak mohli rozhodovat obyvatelé hradu o tom, které stromečky je zaujaly nejvíce. Zde vám přináší správkyně obrazárny oficiální výsledky.


Do soutěže přišlo celkem 42 soutěžních stromečků. Prohlédnout si je můžete ještě jednou ve školní obrazárně tady: Přesunout se do obrazárny.

Posléze byla vypsána spíše jen organizační soutěž s hlasováním. Každý, kdo soutěž odeslal s heslem „Hlasuji pro tyto stromečky“ (nebo alespoň tím, co se tomu dost podobalo), se mohl rozhodnout, zda dá 1 hlas jednomu až pěti stromečkům.

Sešlo se celkem 43 hlasovacích lístků a bylo uznáno celkem 174 hlasů

Výsledky byly více méně stále stejné již od počátku. 

1. místo s 24 hlasy si odnese za odměnu 1 galeon.

2. a 3. místo s 15 hlasy si odnesou za odměnu každý 10 srpců.

1. místo získal stromeček č. 15, jehož autorem je Harry Thorsen. Ráda bych zde uvedla, že již od vyhodnocení fotografické části soutěže jsem byla rozhodnuta zveřejnit jeho soutěžní příspěvek do archivu, jakmile skončí hlasování, nehledě na to, jak by hlasování dopadlo. Určitě se zajděte podívat i tam, do školního archivu výjimečných prací, a budete vědět, proč. 

Tento stromeček je opravdu netradiční a dokázal zaujmout mnoho hlasujících tím, jak krásně září ze všech nejvíce, i když na sobě nemá jedinou vánoční ozdobu, pouze vypadá jako velká prskavka.

Vánoční stromeček 2016 - 1. místo - Harry Thorsen 

2. místo získal stromeček č. 31, který vyfotil Tadäus Trottertickler. Tento stromeček je naopak moc pěkný a takový tradičně vánoční. A také moc ohromný. Výběr se autorovi opravdu povedl.

Vánoční stromeček 2016 - 2. místo - Tadäus Trottertickler

3. místo získal stromeček č. 41, jehož fotografka, Tydynka Flyová, měla menší výhodu. Byl to stromeček ze zahraničí. Ale nejen to, původně měl být tento stromeček „nesoutěžní“ (v rámci hodnocení fotografické soutěže), protože mě chtěla kolegyně potěšit. Soutěžně i mimo soutěž zaslala celkem 5 stromečků, takže jsem se všech pět rozhodla zařadit do soutěže. Proto měla také vyšší šanci na úspěch se svými stromečky než ostatní. Její další stromeček (č. 37) se totiž umístil na 4. místě s 10 hlasy. Proto se tedy umístila na 3. místě, ale odměnu si odnáší stejnou, jako má druhé místo, protože došlo ke shodě počtu hlasů. 

Vánoční stromeček 2016 - 3. místo - Tydynka Flyová

Jestliže se chcete podívat na další podrobné výsledky, můžete se podívat na tento pergamen: Prohlédnout si výsledky hlasování.

Na závěr ještě jednou děkuji všem fotografům i hlasujícím, kteří se do soutěže zapojili. Doufám, že se vám soutěž líbila a snad se brzy v rámci obrazárny podaří zorganizovat další takovou soutěž.

Pro Denní věštec

Esperanza Milagrosa

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *