Nováčkovský turnaj Denního věštce – 1. kolo

| Vydáno:
Vítáme na hradě všechny nové tváře! Jak je dlouhou tradicí Denního věštce, připravili jsme si pro vás několik soutěžních úkolů, které vám pomohou poznat hrad a ukrátit čekání na zařazení do koleje! Co bude prvním úkolem? Neváhejte a čtěte dál.

Milí nováčci, jménem redakce Denního věštce vás vítám na Hogwarts a doufám, že se vám tu bude líbit stejně jako generacím nováčků před vámi. V Nováčkovském turnaji mají noví nadějní studenti příležitost dokázat svou kreativitu a elán. Nejinak je tomu letos. Čeká vás 5 kol, která prověří vaši orientaci na hradě a chuť ho objevovat.

V každém kole budete mít jeden praktický úkol, jeden kreativní a jeden malý bonus. Za splnění úkolů dostanete body – a čím více jich získáte, tím lepší bude vaše odměna.

A teď se vrhněme na první úkol! Jeho zadání mi merlinužel ale roztrhala moje neposlušná krysa Piškotka. Jen se na tu spoušť podívejte!

Roztrhaný pergamen

Kdo z vás ho nejrychleji slepí dohromady a udělá print se svým kouzelnickým jménem a konečným časem, může se těšit na onen bonusový bodík.

Svá vypracování posílejte do externího sovince Denního věštce: hogwartsdv@gmail.com nejpozději do půlnoci 14. 7. 2023. Vaše vypracování poté ohodnotíme a otiskneme v článku společně s dalšími úkoly.

Těšíme se na vaše vypracování!

Za redakci Denního věštce
Eilonwy Ellesméry

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *