Nováčkovský turnaj Denního věštce – 5. kolo

| Vydáno:
Sotva naši nováčkové dostanou za úkol nakreslit si vysněné vlasy, už se objeví lék. Ještě by mohlo otevřít kadeřnictví, až si všichni smyjeme z hlav blátivé masky. Ale teď k výsledkům.

Snad už nikoho nepřekvapí, když oznámím, že vypracování zaslali Castor Gemini Pratens a Aurora Mockingbird. Castor se výkonem ve 3. kole přiblížil k Auroře na rozdíl jediného bodu!

Jejich prvním úkolem byl záludný kvíz o jezerní situaci. Zde si vedla lépe Aurora s 845 body oproti Castorovým 626 bodům. V tomto případě je důležité se zúčastnit, nikoli vyhrát.

V bonusovém kole doslova táhli za jednu větev, zúčastnili se totiž zaráz čištění jezera od naplavenin a právem jim tedy oběma náleží bonusový bodík.

Aurora si na své hlavě vysnila decentní a světlounkou hřívu. Myslím, že její přání nezůstane nevyslyšeno, podobný sestřih jsem v kadeřnictví zahlédla.

Castor se nebál jít do experimentu. Ačkoliv se přiznal, že to není úplně jeho vysněná vlasová kreace, je rozhodně originální!

Oba tedy za 4. kolo získali plný počet bodů a tabulka tedy vypadá následovně:

A co naše nováčky čeká v posledním pátém kole?

Letní počasí vyloženě láká k tomu se jít poválet do parku v Godrikově Dole. K takovému relaxování se hodí něco dobrého na čtení. Víte ale vůbec, co všechno tady na hradě můžete číst?

ČASOPISY

Vyberte si jedno z uvedených periodik a přečtěte si nějaké články. Vaším úkolem je jich přečíst alespoň pět a nechat pod nimi pět komentářů. Zpětná vazba je pro novináře a pisatele všeho druhu motivací i povzbuzením. Garantuji vám, že pěkný komentář umí autorovi vykouzlit úsměv na rtech.

Bonusový bod tentokrát dostanete, když zjistíte jméno zakladatelky našeho Denního věštce.

Výsledek přesmyček (včetně vašeho kouzelnického jména), printy komentářů a bonus odešlete na externí sovinec ntdvhog@gmail.com do 4. 9. 2023. Budu se na vaše vypracování moc těšit.

Za redakci Denního věštce
Eilonwy Ellesméry

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *