Módní soutěž o nejlepší halloweenský převlek

| Vydáno:
Už za pár dní nás čeká Halloween: dýně v oknech, hromada sladkostí a… samozřejmě masky!

Na přelomu října a listopadu se v různých částech světa slaví svátky mrtvých. V tuto roční dobu je hranice mezi světem živých a mrtvých nejtenčí, a dokonce se stává, že se mrtví mohou na pár hodin dostat do světa živých.
Ne každý duch, který takto přejde, je ovšem mírumilovný – proto si lidé vyráběli masky, které nosili, aby jimi duchy zmátli. Když jste v masce, duchové vás nepoznají a nemůžou vám tedy nic provést.

Alespoň to se traduje v anglosaském světě – a právě proto se o Halloweenu koleduje v maskách. My kouzelníci jsme samozřejmě moudřejší a víme, že duchové jsou mezi námi celoročně, ale některé tradice se nám zalíbily natolik, že si je rádi užijeme společně s mudly.

Málokterý kouzelník či čarodějka pohrdne možností vynést z šatníku extravagantní model, proto se redakce Denního věštce rozhodla uspořádat módní soutěž o nejlepší halloweenský převlek!
Pravidla jsou jednoduchá – využijte svých šatníků či kabinek Příčné ulice a vymyslete ten nejlepší halloweenský převlek. Jediné, co používat nesmíte, jsou halloweenské kostýmy ze speciálního krámku. Své modely zvěčněte a zašlete do externího sovince hogwartsdv@gmail.com nejpozději do půlnoci 3. listopadu.

Vaše modely následně zhodnotí porota tvořená módními guru Kate Mopsovou, Calvínem Džínem a Heidi Glumovou.

 

Tak hurá do skříní!

Pro Denní věštec
Maya Prinz

 

Published by

Maya Prinz

Korektorka tělem i duší. Jejím hlavním životním posláním je zbavovat texty chyb; mimo to se věnuje i věšteckým blokům, které spravuje od března 2022.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *