Vánoční králíčkovská soutěž 2023

| Vydáno:
Za okny padá sníh, před hradem už jsou závěje a proběhly první sněhové bitvy. Skřítkové vaří dnem i nocí teplé nápoje, aby zahřáli zmrzlé studenty. Je čas. 

 

Po velmi odborném zkoumání kvality, měkkosti a hloubky sněhu jsem usoudila, že je na čase vypsat oblíbenou každoroční předvánoční aktivitu. Studentce prvního ročníku, kterou jsem použila na vyzkoušení hloubky závějí, tímto ještě jednou děkuji, snad ty omrzliny nebudou trvalé. 

Autor ilustrace: Nessa Naiadés

Vstup do ledového království naleznete tady, pan Králíček už se nemůže dočkat! A jaká jsou pravidla? Cílem je nasbírat co nejvíce bodů. Výsledek doložíte printem, ale pozor, zajímá mě Your Score, Previous High Highscore nebudu brát v potaz. 

Printy posílejte na externí krb vanocnikralicek@gmail.com, na print nezapomeňte zachytit i své kouzelnické jméno a datum. Výsledků můžete poslat více, takže pokud se bojíte, že byste print zapomněli poslat, prostě ho pošlete hned, a pokud se vám ještě podaří výsledek zlepšit, pošlete nový print. 

V loňském roce byla poprvé zavedena týmová kategorie a letos se vrací. Po uzavření soutěže sečtu výsledky dle kolejí, fialoví a hnědí mají vlastní tým. Není třeba zasílat extra printy, účastí v soutěži jste automaticky zařazeni i do týmové soutěže. Historicky prvním vítězem se loni stala zmijozelská kolej, dokáže si titul obhájit, nebo budeme mít nového šampióna? 

Soutěž je zahájena zveřejněním tohoto článku, ukončení stanovuji na  22.12.2023 23:59 SEČ. Odměnu si vyskáče úplně každý, ti zdatnější se pak mohou těšit na galeony a nové soví kamarády. Vítězná kolej kromě věčné slávy dostane i 3 galeony

Vzhůru do zvonečkových výšin!

Pro Denní věštec
Any Dawson

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *