Jak to bylo s Vánocemi

| Vydáno:
Jak to dopadlo se ztracenými soby? Našel je snad někdo všechny, nebo se doteď toulají po horách?

Jak jistě víte, Vánoce byly v ohrožení, jelikož nikdo neměl jak odvézt dárečky. Sobi se toulali kdovíkde a pan Claus z toho byl už trochu na léčivé lektvary. Naštěstí se mezi námi našli jedinci, kteří se do hledaní nebojácně pustili a opravdu všechny soby našli.

Úplně všichni hledači našli Blitzena, který byl naštěstí slyšet na míle daleko, protože si vyzpěvoval Santovy nejoblíbenější písničky z playlistu do sprchy. Další v pořadí byl Comet, kterého nenašel jen jeden účastník soutěže. Puzzle byly asi opravdu peklo, jelikož se k nám dostal třeba i vzkaz: „Mám pocit, že jsem u toho zestárla o dvacet let, aneb 50 odstínů žádné barvy“. Z redakce posíláme lektvar mládí spolu s omluvou od Santy.

K Dancerovi se protancovalo celkem 5 hledačů, ale k dalším sobům se jich už tolik nedostalo. Pro nalezení Cupida poslali květiny pouze tři hledači a stejný počet hledačů také pro získání Donnera složil pokřik. (Poznámka redakce: samozřejmě myslíme soba Donnera, ne kebab v housce, jak si někteří soutěžící bláhově mysleli.) Ačkoli doplněk pro Dashera vyrobili opět jen tři soutěžící, byly natolik kvalitní, že to vypadalo, jako kdyby se na tom podíleli všichni elfí pomocníčci. Santovi se některé doplňky líbily natolik, že je objednal nejen pro všechny své soby, ale i pro všechny zvířata na severním pólu.

(Faye Sages)

(Ivy Emersonová)

(Connor Ian McBrownnies)

Pro sobí slečnu Vixen se vydali už jen dva odvážlivci, kteří si její přízeň získali svými úžasnými pokrmy. Když je viděl sám Santa, uznal, že vypadají přesně jako naše sobí princezna. No koukejte!

(Connor Ian McBrownnies)

(Jeba Záhradníková)

Pro poslední soby už došel pouze Connor, který tak jako jediný našel všech 9 zatoulaných sobů. Nejenom že složil úžasné origami, kterým se dostal k Prancerovi, ale navíc uspořádal v zimě menší hostinu zvířátkům, čímž k sobě přilákal Rudolfa.

Jelikož byly Vánoce zachráněny jen díky pár odvážlivcům, Santa se rozhodl poděkovat opravdu všem. Spolu s diplomem všichni obdrželi malého sobího kamaráda jako upomínku na nalezené Santovy pomocníky. Connor Ian McBrownnies navíc za všechny nalezené soby dostal od Santy galeon, Jeba Záhradníková spolu s Ivy Emersonovou a Faye Sages dostaly za nalezení pěti sobů navíc ještě noty (možná aby si procvičily nějaké ty vánoční hitovky na další rok). Madam Veronica Narcissa Williamsová za pomoc se třemi soby dostala sobí uši, asi aby příště místo hledání sobů pomohla s rozvozem dárků sama. No a na slečny Enolu Gatito a Skylar Blair Anderson pak za nalezení dvou sobů čekal jen sobí kamarád spolu se Santovou vděčností.

Sobi jsou tedy naštěstí zpátky u Santy a uvidíme, jestli se do dalších Vánoc zase někam nezatoulají.

Pro Denní věštec
Hayley Moon

Komentáře

  1. A kdy bude ta sobíkovská mikča od Ivy v prodeji? 😀

    Díky za uspořádání akce, Hayley! Jsem ráda, že to někteří dotáhli až do konce a Vánoce byly opět zachráněny!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *