Nováčkovský turnaj Denního věštce – 1. kolo

| Vydáno:
Nováčkovský turnaj Denního věštce se hlásí o slovo! Pojďte si s námi zasoutěžit, poznejte hrad a získejte krásné ceny. K zapojení srdečně zveme každého nováčka.

Nejdražší nováčci, je mi ctí vás jménem Denního věštce přivítat v Bradavicích! Jsme moc rádi, že jste se rozhodli k hradnímu obyvatelstvu připojit. A jak váš příchod oslavit lépe než soutěží, při které se na hradě trošku zorientujete a zároveň získáte možnost vyhrát velkolepé ceny. Kromě orientace vám ale můžu přislíbit taktéž určitou dávku kreativního vyžití a především spoustu zábavy. Tak vzhůru do toho, a půl je hotovo!

V rámci soutěže vás čeká celkem 5 různých kol. Vydávat je budeme obden, proto náš časopis bedlivě sledujte, ať vám nic neunikne. Každé kolo se bude skládat z praktické části, která je povinná, a z části kreativní, která bude dobrovolná. Samozřejmě za ni však dostanete bonusové body do hodnocení soutěže.

Poslední kolo vydáme v úterý 6. 2. Vypracování všech kol lze zasílat až do čtvrtka 8. 2., je tedy na vás, jestli budete turnaj plnit průběžně, nebo jej celý splníte poslední den termínu. Veškerá vypracování prosím posílejte do externího sovince (na e-mail): ntdvhog@gmail.com. Vyhlášení můžete očekávat v sobotu 10. 2. Ve stejný den budou taktéž vítězům rozeslány odměny.

Jak už jsem naznačila, ceny vás samozřejmě čekají krásné. Mezi nejlepší soutěžící rozdělíme nové kousky školní uniformy, několik sov nebo třeba pracovní rukavice. Zkrátka věci, bez kterých se při studiu neobejdete. Pokud se tudíž chcete účastnit, zatím si uniformu v novém stavu nepořizujte, může se stát, že přinejmenším její část vyhrajete. A to se vyplatí! Každý účastník zároveň získá alespoň drobnou odměnu a vůbec nezáleží na tom, kolika kol se skutečně zúčastníte!

Nebudu však protahovat formality, vrhněme se přímo na první úkol. Ten bude rozehřívací. V rámci praktické části vyplníte křížovku. Vyplněnou ji pak zašlete na zmíněný externí sovinec.

Odkaz na větší rozlišení ZDE

Pokud chcete splnit i kreativní část úkolu, nakreslete obrázek sebe sama, jak pykáte za školní trest! K obrázku prosím připojte datum a svůj kouzelnický podpis.

Připomínám, že veškerá vypracování můžete zasílat do čtvrtka 8. 2. do externího sovince ntdvhog@gmail.com. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit do mého sovince!

Pro Denní věštec
Arietty Liella Minette

Published by

Arietty Liella Minette

Zvídavá pisatelka, která se nad věcmi ráda zamýšlí a neodmítne příležitost ke sdílení svého názoru s ostatními. Na lidech dokáže ocenit jejich přátelskost, kreativitu a odhodlání. Mimo psaní má spoustu jiných koníčků, ale k novinařině se vždy ráda vrací.

Komentáře

      1. Kde mám najít další kola? A poslat je stačí na ten gmail, co je napsaný ↑ nebo je nějaké jiné místo?

        1. Přesně tak, stačí poslat na gmail, ale nezapomeňte na kouzelnický podpis (hog jméno) ať dokážeme vypracování správně přiřadit. 🙂

          1. A další kola lze najít na stránkách Denního věštce, stačí kliknout na horní ikonu DV a dostanete se na hlavní stránku.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *