Nováčkovský turnaj Denního věštce – 3. kolo

| Vydáno:
Třetí kolo nováčkovského turnaje je tady! Pojďme se podívat, jaké úkoly nás čekají tentokrát.

V minulém kole jste prozkoumali zdi hradu, proto se dnes podíváme za ně. Úkoly nás tentokrát zavedou do Prasinek! Opět budete mít možnost kromě povinného praktického úkolu vypracovat taktéž dobrovolný kreativní úkol. 

Povinná část má opět více úkolů a všechny jsou povinné. Nejdříve si ale trochu představme Prasinky. V tomto městečku vás čeká samá zábava. Můžete zde jednou za dva dny pomáhat s brigádami a vydělat si tak menší peníz. Dále tu sídlí cestovní agentura, se kterou můžete o prázdninách vycestovat do různých destinací a přivézt si zpět nějaký suvenýr. 

Nejvyužívanější částí Prasinek jsou ale hry, především Ďáblova jáma, kde můžete, jak už název napovídá, obrat ďábla a získat tak nějaké odměny. A to přesně bude váš první úkol. Splňte alespoň 30 průchodů (= správně uhodnutých slov) a pošlete nám print se svými statistikami „před“ a „po“. K nim se dostanete přes svůj profil v záložce „Statistika“. Nezapomeňte, aby na fotce bylo vidět vaše jméno a datum.

V Prasinkách můžete mimo jiné podávat inzeráty na prodej a koupi předmětů, vydávat se s lesnicí a spolužáky do Zakázaného lesa a také posedět s kamarády u Rosmerty v hospůdce U Tří košťat. Vaším druhým úkolem proto bude najít alespoň 3 jakékoliv další strávníky, se kterými ve stejnou chvíli u Rosmerty vypijete mléko. Akci nám samozřejmě vyfoťte! Opět nebude chybět jméno a datum. To, že mléko všichni najednou pijete, poznáme podle hlášky, že vám jej Rosmerta donesla, ale i podle miniaturky mléka vedle vašeho jména.

V dobrovolném kreativním úkolu se podíváte do agentury Žlutá tlapa, která zprostředkovává již zmíněné brigády. Vymyslete tři nové brigády, které se budou moct nabízet obyvatelům hradu. Nezapomeňte na název brigády, popisek a argumentaci, proč by byla potřeba právě tato brigáda.

Všechny úkoly nám pošlete do externího sovince (na e-mail ntdvhog@gmail.com) nejpozději do čtvrtka 8. 2. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete s něčím pomoct, ozvěte se do sovince organizátorkám.

Pro Denní věštec
Hayley Moon a Arietty Liella Minette

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *