Nováčkovský turnaj Denního věštce – 5. kolo

| Vydáno:
Naposledy přicházíme se zadáním do Nováčkovského turnaje. Jaké zadání vás čeká tentokrát? To se dozvíte v článku!


Vítáme všechny, kdo zavítali i k poslednímu úkolu NTDV. Věřte, že stojí za to! Dnes se vrátíme zpátky na hrad a zabrousíme do velmi důležité oblasti výuky, která vás bude provázet v následujících měsících.

Vaším nejlepším přítelem pro poslední úkol může být sekce Informace o výuce. Seznam letos otevíraných tříd zatím není zveřejněn, proto v tomto úkolu využijte seznam všech někdy vyučovaných předmětů, který najdete v sekci Předměty.

V rámci praktického úkolu po vás budeme chtít, abyste se pořádně zamysleli nad svým studiem. Co chcete studovat a proč? Zároveň si vytvořte plán zápisu; pokud chcete studovat více než jeden předmět, vytvořte pořadí, v jakém předměty budete zapisovat, a vyargumentujte si jej. Vše nám zašlete do externího sovince, moc se těšíme!

Ani dnes vás neochudíme o kreativní část vypracování, která je zcela dobrovolná. Dnes můžete v rámci kreativní části sepsat drabble na téma, jak si první den zápisu představujete. Drabble je literární útvar o přesně sto slovech. Nesmí v něm být ani o slovo více, ani o slovo méně. Vše budeme kontrolovat ve Wordu, pokud tak chcete mít jistotu, můžete si v něm počet slov zkontrolovat i vy.

Moc vám držíme palce a těšíme se na všechna vypracování! Všechna vypracování nám zasílejte do externího sovince (na e-mail ntdvhog@gmail.com) nejpozději do čtvrtka 8. 2. Pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete s něčím pomoct, ozvěte se do sovince organizátorkám.

Pro Denní věštec
Arietty Liella Minette a Hayley Moon

Published by

Arietty Liella Minette

Zvídavá pisatelka, která se nad věcmi ráda zamýšlí a neodmítne příležitost ke sdílení svého názoru s ostatními. Na lidech dokáže ocenit jejich přátelskost, kreativitu a odhodlání. Mimo psaní má spoustu jiných koníčků, ale k novinařině se vždy ráda vrací.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *