Nováčkovský turnaj Denního věštce – vyhlášení

| Vydáno:
S koncem zimních prázdnin se dostavil i konec nováčkovského turnaje Denního věštce. Jak to nakonec dopadlo a kdo turnaj vyhrál?

Nováčkovský turnaj letos probíhal v celkem 5 kolech, v nichž si nováčci mohli přečíst nejdůležitější informace a tipy a seznámit se tak blíže s fungováním hradu. V prvním kole bylo potřeba pořádně prozkoumat školní řád a také se podívat na zoubek dospělým kouzelníkům, kteří jsou v hlavních hradních funkcích. Druhé kolo všechny zavedlo k soutěžím a do sovince, kde si někteří mohli poslat svou první sovu jinému obyvateli hradu. Také bylo potřeba zapojit hlavu nad přesmyčkami jmen profesorů a zahrát si na Sherlocka při hledání původních kolejí již zmíněných fialových. Třetí kolo probíhalo v Prasinkách a nováčci měli za úkol několikrát oklamat ďábla a projít jámou. A protože byl úkol opravdu náročný, skončili pak všichni u Rosmerty na skleničce mléka. Předposlední kolo se líbilo všem nákupním maniakům, jelikož se odehrávalo na Příčné ulici. Pár nováčků dodnes asi stále bloudí po obchodech, jelikož se nám zpět nevrátili všichni. S příchodem školního roku pak poslední kolo zavedlo nováčky k učebnám. Zajímalo nás totiž, co všechno si studenti plánují zapsat. A že mají někteří velké plány!

Celkem se turnaje zúčastnilo 19 nováčků, ale bohužel ne všichni došli až do posledního kola. Tabulka všech bodů vypadá následovně:

 

Jelikož vaše úkoly byly opravdu propracované, rozhodly jsme se vás i patřičně odměnit. Emily Fox, Mia Broccoli, Michelle Corbin, Samuel Warren, Sylvia Podiceps a Valerie Torres za získání plného počtu bodů dostávají rychlou sovičku. Dobře o ni pečujte! Connie Fleming, Lee Walker a Summer Night za svůj krásný výkon dostanou zcela novou sukni nebo kalhoty. Tereza Greenová se pak může těšit na nové polobotky, jelikož získala více než polovinu bodů! K ostatním zúčastněným poputují dýňové bomby a fazolky jako poděkování za účast v soutěži.

Mimo povinné úkoly byla možnost plnit i dobrovolné kreativní úkoly. Této možnosti nakonec využila většina zúčastněných. Přestože některé pravděpodobně zastrašilo kreslení či básnění, alespoň jeden úkol poslalo až 12 nováčků! Všech 5 kreativních úkolů se ale podařilo splnit jen Emily Fox, Michelle Corbin, Samuelovi Warrenovi, Sylvii Podiceps a Valerii Torres. Ti za odměnu dostanou lupu, aby mohli zkoumat nové kousky na Příčné ulici. Connie Fleming za 4 kreativní úkoly dostane zbrusu nové rukavice do laboratoře a Mia Broccoli za krásné 3 úkoly přívěšek Kolejní hrdost. Summer Night, Amellia Hellison, Ladislava Ťulíková, Charlie Taylor a Viridis Am Reevesová za alespoň jeden kreativní úkol čeká várka dýňových bomb. Ne že je použijete na pořadatelky!

Všem moc děkujeme za účast a doufáme, že jste si turnaj užili! Pokud máte jakékoli dotazy nebo připomínky, ozvěte se nám, prosím, co nejdříve do sovince.

Pro Denní věštec
Arietty Liella Minette a Hayley Moon

Komentáře

  1. Gratuluju! Vypadá to na šikovnou várku nováčků letos 🙂 Hezky se to v tom seznamu žlutí! 😀

  2. Odměny by měly být zcela rozeslány. Pokud by náhodou k někomu žádná nedoputovala, nebo mu část chyběla, dejte vědět. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *