Instantní horoskop pro všechny případy

| Vydáno:
JE TADY! Ano, školní rok skončil, prázdniny jsou tady. Zajímá vás, jak tohle léto zvládnete, ale zapomněli jste na cesty přibalit věšteckou kouli? Buďte bez obav, máme pro vás kapesní horoskop – instantně vyvěštěno za vás. Víme, co vás čeká a nemine! Nebo taky ne. Jisté je jenom to, že nic není jisté.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Koláčky se vám budou rychle kazit, tak nač čekat? Snězte je hned a na cestu si vezměte kbelík kakaa nebo kávy. Kouzelníci na kolech vám budou způsobovat potíže. Často budete zakopávat o prázdné krabice a sem tam vás štípne krab. Nejedna kniha vám spadne na hlavu. Vyhýbejte se kamenům. Doporučovaná zmrzlina pro vás je z krabích tyčinek.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Budete pořád venku, tak se na to vhodně oblečte. Vosy vás budou pořád pronásledovat, pokud z vás ucítí vůni Vánoc, věnečky a větrníky. Těšte se na vítr ve vlasech, pravděpodobně zažijte i vánici. Nepřibližujte se k vulkánu, jinak bude fakt hodně vedro a bude to vaší vinou. Budete potřebovat velký vůz k přepravě. Nevynechte vánočkovou zmrzlinu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Buďte razantní a neodmítejte random výlety mudlovským rychlíkem do neznáma. To nejhorší, co se vám letos může stát, je trefa starým rohlíkem do hlavy. Vaše boty budou pořád smrdět rybinou. Na dovolenou leťte rychle a zběsile, jinak vám ji seberou. Mějte radost z roztomilých rysů. Pozor na chapadla během vodních radovánek. Rybí zmrzlina je vám souzená.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Léto bude báječné, když budete celé prázdniny psát básně a mluvit ve verších. Jinak přijdete o bohatství a budete mít na hlavě pár boulí. Vyhněte se lidem s berlemi, nejsou pro vás bezpeční. Neobchodujte s kouzelníky z Bolívie a věřte barbínám. Budete někdy blouznit z toho horka. Možná budete hodně brečet, pokud si nedáte bábovkovou zmrzlinu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Přijdou záhadné balíčky bez odesílatele. Zní to sice bezva, ale raději se dvakrát zamyslete, než je otevřete. Možná budete často bouchat v laboratoři, protože hrad je plný bláznů. Čeká vás bláznivé dobrodružství s vaší nebo i cizí babičkou. Určitě ochutnejte neznámé bobule rostoucí v lese. Kupte sobě i té babičce bavlníkovou zmrzlinu.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Bude vám většinu prázdnin blbě, protože banány jsou všude. Nevyhnete se jim, ani když je jíst nebudete. Do toho budete muset řešit banální problémy a dostanete se i do Bravo čarodějky. Kůži budete mít jak babka, když nebudete nosit baret. Nenoste bílou barvu. Jen banánová zmrzlina vám letos udělá radost. Jo, bude vám z ní blivno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Počítejte s tím, že budete muset být opravdu rychlí, jinak budete všude pozdě. Po ránu nejezte korejský rámen. Neohrnujte nos nad rohlíky s rozinkami. Budete za ně nakonec rádi. Nekupujte si rakev ve slevové akci. Nevěřte růžím a čemukoli s růžovou barvou. Ale dejte si růžovou zmrzlinu – z okvětních lístků růží, to vám neublíží. Možná.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vím moc dobře, že plánujete nějakou levárnu. Proveďte ji levou rukou, jinak toho budete litovat. Čeká vás velká letní láska – k lahodnému jídlu. Zajděte na výlet do lesů, nasbírejte tam nějaké listy a vyhněte se liškám.  Těm zvířatům, ne houbám. Letos budete mít celkem leháro, pokud nepůjdete na žádnou louku. Lítejte pouze na Forceru. Doporučuji si dát liškovou zmrzlinu. Tu houbu, ne zvíře.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

První půlka prázdnin bude úplná pecka, druhá bude naprostý průser. Z uší vám bude nonstop stoupat pára z toho pařáku. Písek z pláže nebo z pískoviště budete nacházet všude možně ještě do Silvestra. Problémy hoďte za hlavu a místo toho řešte, co si vzít na podzimní plesy a jestli se vám vrátí pleška. Pozor na pózery! Zchlaďte se palmovou zmrzlinou, ale vyhýbejte se palmovému oleji.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Tyhle prázdniny vás čekají velké věci! Vlasy vám porostou jako nikdy v životě. Začněte už teď plánovat Vánoce, ať to stíháte. Pro jistotu už rovnou barvěte i vajíčka na Velikonoce. Jděte na vandr a vemte si s sebou vosk na vousy. Opravdu ho budete potřebovat. Vylezte na nějakou vysokou horu a kupte si novou vázu. Ne všem budete vonět, ale vajíčková zmrzlina vše vyřeší.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pozor na šílence a šneky, ti na vás budou číhat za každým šikmým rohem. Tohle léto byste si měli pořídit štěňata, jinak vás čeká šílenství. Teď je ideální doba na nákup zimních šál. Vaše šance na štěstí je špatná. Ale špagety vás vždycky udělají šťastnými. Ať vám nespadnou na šaty, jinak nebudete šik. Šmouly si dejte jen v podobě zmrzliny.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jestli jste nestihli do prázdnin připravit beach body, pořiďte si skafandr a choďte v něm celé léto. Budete styloví a skvěle v něm skryjete spokojené bříško. Celé léto vám uteče jako sen, slunce vás spálí a díky tomu si uvědomíte, jak je důležité používat SPF. Zkuste letos něco nového, třeba tesat sochy nebo rovnou schody. Dejte si sýrovou nebo skořicovou zmrzlinu.

Pro Denní věštec a Denní bonzák instantně vyvěštila
Nessa Naiadés

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *