Profíci před profiligou v číslech

| Vydáno:

Na profesionální lize se urputně pracuje. Pro mnohé legendární famfrpálisty je to šance opět změřit své schopnosti. Jaká barva vypadá nejsilněji? O koho bude nejspíš největší rvačka? Čtěte dále a všechno zjistíte!


Kolega Felarian již pracuje na tom, jak bude profesionální liga fungovat. Do profesionální ligy se může zapojit celkem 166 kouzelníků, kteří se dále dělí na studenty, profesory, zaměstnance, duchy a obyvatele Prasinek či Godrikova Dolu. Data, se kterými se v článku pracuje, jsou z 25. srpna a započítává se aktuální stav osob (tedy mrazící se kouzelníci jsou započítáni taktéž). Ještě přidám, že vzhledem k ideálním týmům budou duchové počítáni za členy dané koleje.

Nejméně profesionálních hráčů najdeme v Havraspáru, konkrétně 14 famfrpálistů s tímto statutem. Nejnižší počet hráčů ale nic nevypovídá o síle, kterou modří profesionálové mají. Ve svém středu mají nejlepší brankářku mezi profesionály (Aya Watanabe) a nejlepší odrážečku profesionálů (Indris Elwinor), kterou na našem hradě můžeme najít.

TOP 3 na jednotlivých postech ale nevypadají nejsilněji. Obzvlášť když vyškrtneme právě dvě zmíněné slečny, nechávají dotyčné posty trochu prostoru ke zlepšení. Nejlepší trojice střelců jsou Eleonora Anima a Isabell Tenebris s 30. úrovní a Aimée Leavittová s 28. úrovní. Na pozici brankáře je to tedy Aya Watanabe s 29. úrovní, kterou následuje Indris Elwinor s úrovní 19 a Isabell Tenebris s číslem 18. Odrážeče vede výše zmíněná (již dvakrát) Indris Elwinor s úrovní 32, následuje Elysion Blackmoorová s 20. úrovní a Aimée Leavittová s úrovní 19. Chytač je na čele vyrovnaný, kdy 24. úroveň mají Ewenlia Lerche a Saphira Crystal, které následuje Aya Watanabe s úrovní 22.

Sestavit dokonalý modrý tým proto nebylo nejsnazší. Týmy jsem skládal tak, že mít lepší chytače a odrážeče je důležitější než brankáře a střelce. Pro posty vyjma brankáře jsem dával i jednoho náhradníka.

Ideální modrá sestava by vypadala tedy takto:
StřelecEleonora Anima (30), Isabell Tenebris (30), Ginevra Eleanor Zauberinová (26), Martin Lerelin (24)
BrankářAya Watanabe (29)
Odrážeč Indris Elwinor (32), Elysion Blackmoorová (20), Aimée Leavittová (19)
ChytačEwenlia Lerche (24), Saphira Crystal (24)

 

Pojďme se podívat na Mrzimor. Ten má ve své koleji dohromady 15 profesionálů. Za zmínku stojí Theodor Mudd, který je třetím nejlepším brankářem mezi profesionály, stejně jako třetím nejlepším chytačem mezi profíky! Spolu s ním je pak Katie Ackerman mezi pěticí obsazující druhé místo mezi odrážeči.

Pohled na TOP 3 na jednotlivých postech je ve své podstatě poměrně komický, však uvidíte proč! Střelcům vévodí Theodor Mudd s 30. úrovní, sekundují mu Selina Garcia s 26. úrovní a Cassiopea Zmlklá s úrovní 22. Nejlepším žlutým brankářem je opět Theodor Mudd s 27. úrovní, druhá je Winterlynn Critchflow s úrovní 23 a třetí pak Katie Ackerman s úrovní 18. Nejsilnější odrážečkou je již zmiňovaná Katie Ackerman s úrovní třicátou, následuje Helen Miltonová s 25. úrovní a třetí je Theodor Mudd s úrovní 24. Prvenství na chytači má do třetice Theodor Mudd s 27. úrovní, následuje Ywa od Roztodivných s úrovní 15 a Eivli SSelene s číslem úrovně 12.

Na sestavení ideálního týmu bychom potřebovali rozdělit Theodora Mudda a měli bychom nadmíru silný tým, to ovšem nejde.

Tato sestava by vypadala následovně (opět stejná logika jako u modrých a bude následovat i u všech ostatních):
StřelecSelina Garcia (26), Cassiopea Zmlklá (22), Lee Baker (19), Klotylda Malíková (18)
BrankářWinterlynn Critchflow (23)
Odrážeč Katie Ackerman (30), Helen Miltonová (25), Eivli SSelene (23)
ChytačTheodor Mudd (27), Ywa od Roztodivných (15)

 

Přeskakujeme na Zmijozel, a to z důvodu, že zelení mají stejný počet profesionálů jako Mrzimor, tedy 15. Při pohledu do celohradních statistik tu najdeme nejlepší chytačku mezi profesionály (Loralei Silwerin), třetí nejlepší chytačku na hradě (Magdarlene di Facittra) a tři z pětice na druhém místě mezi odrážeči jsou také z této koleje (Bibi Anne, Elaine Robillard a Loralei Silwerin).

Zmijozel spolu s Nebelvírem jsou jedinými barvami, kde TOP 3 na postech nikde nekleslo pod 20. úroveň. To ukazuje, jakou sílu mezi zelenými můžeme najít. Nejlepší trojice střelců jsou Bibi Anne s 31. úrovní, o úroveň méně má Andra Tigers a třetí je Jagga Viggo s úrovní 28. Nejlepší zelenou brankářkou je Rhea De Morgan s úrovní 26, které sekunduje Astoria von Pens s 25. úrovní a následuje Bibi Anne s úrovní 21. TOP 3 odrážečů jsem již zmiňoval v předešlém odstavci, kde se o první místo dělí Bibi Anne, Elaine Robillard a Loralei Silwerin s 30. úrovní. Chytači vévodí Loralei Silwerin s 28. úrovní, následuje ji Magdarlene di Facittra s úrovní 27 a třetí je pak Elaine Robillard s 24. úrovní.

Sestavování ideálního týmu opět nebylo nejsnazší, a to hlavně kvůli opakování hráčů mezi nejsilnějšími (jako u Mrzimorských).

Pohled na ideální zelenou sestavu pak vypadá přibližně takto:
StřelecJagga Viggo (28), Lucy de Lioncourt (26), Christyne Halwiger (18), Marguerita Laux (18)
BrankářRhea De Morgan (26)
OdrážečBibi Anne (30), Elaine Robillard (30), Andra Tigers (21)
ChytačLoralei Silwerin (28), Magdarlene di Facittra (27)

 

Nejpočetnější studentskou barvu profesionálů je Nebelvír. Famfrpálistů této kategorie najdeme dohromady 18! V celohradním porovnání zde máme na děleném pátém místě chytačku (Skylar Blair Anderson), na děleném sedmém místě brankářku i odrážečku (Beteramis Athenodoros) a ještě jednoho brankáře na stejném místě (Pitrys Monty). Ač tedy v tomto ohledu nenacházíme žádné superlativy, kolej má velkou vyrovnanost ve výškách úrovní.

Jak bylo již zmíněno u Zmijozelu, Nebelvír nemá žádnou TOP 3 na postech pod 20. úroveň, což je vzhledem k maximům ostatních kolejí doopravdy obdivuhodné! Z TOP 3 střelců máme TOP 4 vzhledem k rovnosti na třetím místě. S 28. úrovní je nejlepší červená Calla Torová, o úroveň méně má Skylar Blair Anderson a ještě o jednu úroveň méně má dvojice Angie Claire Silvery a Beteramis Athenodoros. Na brankáři je dělené první místo na 24. úrovni mezi Beteramis Athenodoros a Pitrysem Monty, které následuje Angie Claire Silvery s 22. úrovní. Odrážeči vévodí Beteramis Athenodoros na 29. úrovni, kterou následuje Skylar Blair Anderson s 26. úrovní a Angie Claire Silvery s úrovní 22. Chytačům vévodí opět jmenovaná Skylar Blair Anderson s 26. úrovní, následuje Una Vinona Flare s úrovní 22 a třetí je pak Lily Peterson s 21. úrovní.

Sestavení ideální sestavy bylo opět komplikované, když ve výčtu TOP 3 byly 3 studentky jmenované třikrát.

Tato sestava by mohla vypadat následovně:
StřelecCalla Torová (28), Princess Star (21), Rebecca Shadowfang (20), James Denny Freedom / Nebelbrach Mechacha (18)
BrankářPitrys Monty (24)
OdrážečBeteramis Athenodoros (29), Angie Claire Silvery (22), Connor Ian McBrownnies (21)
Chytač Skylar Blair Anderson (26), Una Vinona Flare (22)

 

Následující barva, co do počtu profesionálních hráčů, je profesorská světle fialová. Profesorů je 24, což je rovno počtu profesionálních hráčů této barvy. V celohradním porovnání stojí za zmínku určitě nejlepší brankářka na hradě (Theresa Veilin Brendi), odrážečka na děleném druhém místě (Maya Prinz) a chytačka na děleném pátém místě (Hekatea Centaurix).

Nebýt nedostatku věhlasných chytačů nového famfrpálu, profesorstvo se mohlo přidat k Nebelvíru se Zmijozelem k těm, kde TOP 3 postů nepadly pod 20. úroveň. Na střelci mají profesoři TOP 4 ve složení Amanda Wright na 29. úrovni, Hekatea Centaurix s úrovní 28 a Andrew Uroboros s Arietty Liellou Minette na úrovni s číslem 27. Brankáři vévodí Theresa Veilin Brendi s 29. úrovní, následuje ji Nerys Heliabel Ghostfieldová s úrovní 26 a Oliver McCollin s hraniční úrovní 20. Na odrážeči se dostaneme dokonce na TOP 5, neboť na třetím místě je mezi světle fialovými trojshoda. Nejlepší odrážečkou je Maya Prinz s 30. úrovní, o úroveň méně má pak Theresa Veilin Brendi a na třetím místě s úrovní 20. najdeme Barbaru Arianne Lecter, Hekateu Centaurix a Olivera McCollina. Chytač je pak vedle nejlepší Hekatey Centaurix s 26. úrovní bídný, neboť na druhém místě je Oliver McCollin s 19. úrovní a třetí pak Theresa Veilin Brendi s úrovní 17.

Ideální sestava pak dělá opět podobné problémy jako u předešlých barev, kdy se v TOP 3 nachází opakovaná jména.

Předpokládaná ideální sestava by mohla vypadat takto:
StřelecAmanda Wright (29), Andrew Uroboros (27), Arietty Liella Minette (27), Wronka Zabloudilová (22)
BrankářNerys Heliabel Ghostfieldová (26)
OdrážečMaya Prinz (30), Theresa Veilin Brendi (29), Barbara Arianne Lecter (20)
ChytačHekatea Centaurix (26), Oliver McCollin (19)

 

Druhá půlka sborovny v podobě tmavé fialové má stejný počet členů, tedy dohromady mezi nimi najdeme 24 profesionálních famfrpálistů. Za zmínku stojí určitě druhá nejlepší střelkyně mezi profesionály (Inees Rut Gowstring), vedle této fialky pak také sedmá brankářka (Patricia Baloure).

Při pohledu na TOP 3 pak u zaměstnanců hradu lítáme z jedné strany na druhou poměrně snadno. Krásný příkladem je TOP 4 střelců, kde nejlepší Inees Rut Gowstring má 33. úroveň, druhá je Elizabeth Katherine Arlenová s úrovní 26 a dělené třetí místo mají Newika Shelley Lovecraft s Nicholasem McElenem na 17. úrovni. Na brankáři vede Patricia Baloure s úrovní 24, následuje ji Annya Liddle s 19. úrovní a Inees Rut Gowstring s úrovní 17. Odrážeči vévodí Angela QuickBow s úrovní 27, následuje Newika Shelley Lovecraft s úrovní 22 a třetí je Olivie Windy s hodnotou úrovně 19. Chytači pak vévodí Newika Shelley Lovecraft s 23. úrovní, které sekunduje Inees Rut Gowstring s úrovní 17 a Aki san Marino na úrovni 16.

Zaměstnanecký tým je první, kde jsem neupřednostnil lepšího chytače na náhradníkovi, kdy rozdíl 17. a 16. úrovně nebyl tak velký jako rozdíl 18. oproti 15. úrovně na odrážeči.

Ideální tým tmavě fialových by proto mohl vypadat například takto:
StřelecElizabeth Katherine Arlenová (26), Nicholas McElen (17), Kim Sarah Reevesová / Martin Javor / Rain Bow Arrow (16)
BrankářPatricia Baloure (24)
OdrážečAngela QuickBow (27), Olivie Windy (19), Inees Rut Gowstring (18)
ChytačNewika Shelley Lovecraft (23), Aki san Marino (16)

 

No a poslední barvou, kterou na našem hradě máme, jsou naši obyvatelé. Jedná se vůbec o nejpočetnější část profesionálních hráčů, kdy mezi hnědými můžeme najít celkem 56 potenciálních famfrpálistů! Za zmínku v rámci celého hradu stojí nejlepší střelkyně (Larrie Larstonová) a nejlepší chytač (Edmund Heusinger).

Přes výše zmíněné superlativy však TOP 3 obyvatelů nejsou tak silně obsazená. Na střelci je nejlepší Larrie Larstonová s 35. úrovní, ovšem je nutné podotknout, že Larrie tyto zkušenosti získala za nestandardních podmínek při testování nového famfrpálu. Larrie sekundují Edmund Heusinger, Kate Resea a Mischel Binghum na úrovni 17. Nejlepšími brankáři jsou Edmund Heusinger s Kate Reseou na 18. úrovni, které následuje Matthew Whitecrow na úrovni 16. Nejlepším odrážečem je Edmund Heusinger na úrovni 21, následuje Lilian Isabella Rorrs s úrovní 18 a Kate Resea s úrovní 17. Mezi chytači je ale hnědá síla, kdy nejlepším je Edmund Heusinger (zas a znova) s úrovní 28, druhý Thomas Olkim s úrovní 25 a třetí pak Kate Resea (ta je taky všude) s úrovní 22.

Skutečnost, že Edmund Heusinger s Kate Reseou byli v TOP 3 na všech postech zase dobře napoví, že vytvoření ideálního týmu bylo opět hodně náročné, ale mohl by vypadat takto:
StřelecLarrie Larstonová (35), Mischel Binghum (17), Petula Laskavá (16), Clea Haliová / Isabella Anne Swan / Siny de Sorrow / Tydynka Flyová (15)
BrankářMatthew Whitecrow (16)
Odrážeč – Lilian Isabella Rorrs (18), Kate Resea (17), Cerridwen Lowra Antares / James Watfar / NaSaŠí Jackson (15)
ChytačEdmund Heusinger (28), Thomas Olkim (25)

Pro zájemce o kompletní přehledové tabulky, můžete je najít po klepnutí zde.

Na závěr bych si dovolil ještě udělat přehlednou tabulku TOP 10 na každém postu (na střelci tradičně sdílené místo, tak tam bude hráčů víc) i s úrovní daných kouzelníků.

Sportu zdar, famfrpálu víc a koukejte trénovat!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

  1. Po toľkých rokoch, čo som sa nedotkla bránky, som stále 7.? Príjemné prekvapenie, zrejme by som mala opäť začať trénovať 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *