Turnaj soubojového klubu jinak

| Vydáno:
Prázdniny nám končí, pojďme si spolu zavzpomínat na jednu z aktivit konce školního roku – Turnaj soubojového klubu. Účastnili jste se v nejvyšší kategorii a divili se, co to používám za kouzla? Čtěte níže a vše vám bude jasnější!

Druhý ročník Turnaje soubojového klubu sliboval i rozdělení do kategorií. Kategorie pak nebylo možné upravit, a tak byli všichni s koncentrací 3 hozeni do jednoho pytle. Jakožto kouzelníkovi s 57 kouzly se mi těžko vybírala desítka, kterou budu používat. Navíc jsem v minulém ročníku skončil v TOP10, a tak byla očekávání vysoká (hlavně ta, která jsem měl sám od sebe).

Chvíli před samotným turnajem jsem chodil na souboje s některými studenty s tím, že si přeci jen před tímto vrcholem školního roku musím protáhnout své magické umění. Když jsem ale kolem sebe vycítil nervozitu a obrovskou soutěživost, přemýšlel jsem, jak to změnit a třeba z tohoto turnaje udělat něco zábavnějšího.

V prvním ročníku turnaje jsem spoléhal hlavně na svou úžasnou osobnost a dokonalý chrup, dva roky za sebou tím ale nemohu všechny okouzlit, aby zapomněli na své prohry a turnaj si vyloženě jen užívali. Dlouho jsem přemýšlel nad nějakým jiným způsobem. Až mě to praštilo! Nebo spíš jsem do toho praštil při procházkách doma… Vrazil jsem do svého oblíbeného kola jmen na těžká rozhodnutí.

Byl to úplný AHA moment, a tak bylo jasné, že přesně to použiji! A že bych si konečně vyčaroval nějakou tu zbroj či větrnou auru, tedy kouzla, která jsem v podstatě nepoužil, co jsem se je naučil? To bylo to řešení!

Vzal jsem tedy všech svých 57 kouzel (toho času), rozdělil je dle koncentrace, určil si, kolik kouzel které koncentrace brát, a už to rozdělování šlo samo! Nejprve jsem vzal všechna jedničková kouzla a postupně rozhazoval kouzla k soupeřům seřazeným podle koleje a abecedy, následně dvojková kouzla a nakonec trojková.

Jednotlivé sloty pro různé soubojáře byly uzavřeny posledního dne přihlašování (proto je vidět, co ještě mohu použít na případného dalšího přihlášeného) a pro účely tohoto článku jsem si je úhledně sepsal.

Začal turnaj a zábava mohla začít! Valná většina soupeřů byla hodně překvapená, když jsem na ně vytáhl některá kouzla… občas byli tuze překvapení i přihlížející (můžete se dočíst v článku v Corvinu Declaratio, třetí zápisek od konce). Překvapení nebyla jen posměšná (jako na zbroj v článku), ale i pochvalná (když člověku zamezíte používat Spánek, je to až ďábelské!).

Největší překvapení bylo jednoznačně kouzlo Mordenkainův pamatovák. Nejsmutnější na tom je, že jsem jeho skutečný efekt na slečny nestihl použít, porazily mě dřív! A co že kouzlo dělá? Podívejte se sami na reakce slečen, a co jsem jim prozradil:

Pro pobavení dodávám ještě odmítnutí od jedné modré slečny!

Připnu zde ještě poznámku po souboji, která mi udělala velkou radost, neboť slečna ocenila originalitu:

A na úplný závěr ještě pro zájemce tabulku toho, která kouzla jsem na koho používal.

Doufám, že se těšíte na další turnaj a že si ho hodláte se mnou znovu užít na maximum!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Komentáře

  1. Ach ano, pan Olík a jeho náhodný generátor slotů. Bylo to zábavné a musím ocenit, jak jste do turnaje šel úplně jinak.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *