Nitrozpyt famfrpálových kapitánek

| Vydáno:
Přijde vám, že čtete poslední dobou samé rozhovory? Nám také! Pár chytrých hlav z redakce Denního věštce se proto dalo dohromady a vymyslely inovativní způsob, jakým předat čtenáři to, co se odehrává hradním obyvatelům přímo v jejich hlavách. Že je to nemožné? Ale milý Harry, jsme přeci kouzelníci! Nic není nemožné! Přečtěte si exkluzivní vhled do myšlení našich milých famfrpálových kapitánek, které nám umožnily využít kouzlo nitrozpytu!

Kolejní tréninky jsou v plném proudu a na hradě se objevují staré gardy vybavené drahými košťaty, ale i nováčci, kteří v levici hrdě třímají vypůjčený Forcer 2006. Začátek famfrpálové sezóny se však rozhodně neobešel bez komplikací, ihned po prvním nebelvírském tréninku totiž došlo k přestavbě hradu, a famfrpálové kapitánky se tak musely rychle přizpůsobit změnám v časovém rozvrhu.

Při nitrozpytu nás zajímalo, jak se Addie Hazel, Felicitas Frobisherová, Freya Reeves a Hope Chainless s touto náhlou změnou popasovaly, jak vidí famfrpál a jeho hráče a co říkají na vzájemnou spolupráci. Pojďme se tedy společně podívat do hlav našich kapitánek!

Priority

První koutek, do kterého jsme směli nahlédnout, byl plný vlastností. Konkrétně vlastností, kterých si kapitánky váží na hráčích. Sypaly se na nás horem dolem, několik jich jen prolétlo a zase odlétlo, ty nejdůležitější se však pomalu vznášely nad všemi ostatními v různých velikostech. Došlo nám, že takto nejspíš vypadají priority.

Co se to děje?

Po příjemném proplouvání prioritami vlastností a drbkání kolejních zvířátek pod bradou jsme se vydali na místo, o kterém jsme věděli jen velmi málo, neboť se objevilo teprve nedávno. Myšlenky po pádu hradu. Jakkoli se šlo zorientovat v předchozí části, tady jsme se snažili jen přežít. Slovní krupobití se na nás valilo ze všech stran, a ač jsme se snažili pochytat co nejvíce slov, zůstala jich tam většina. Do této části mysli se odteď vypravíme už jen s přilbou a chrániči.

Pozice

Před slovní smrští jsme jen tak tak utekli do míst, která dobře známe. Famfrpálové hřiště! Camrál lítal vzduchem, potlouky se snažily škodit hráčům, zlatonka vesele unikala a samotní hráči… Moment, tohle přeci nejsou hráči, ale slova! Skutečně, na jednotlivých pozicích sedělo v mysli kapitánek vždy jedno slovo, které si daná kapitánka spojuje s konkrétním postem.

Pyramida

V další destinaci nás uvítaly pyramidy. Chvíli jsme byli zmatení, neboť jsme nevěděli, jak souvisí Egypt a famfrpál, po bližším prozkoumání jsme si však všimli, že se na každé příčce pyramidy drží jedna potřeba úspěšného hráče famfrpálu. Tvůrcem tedy nebyli egyptští otroci, nýbrž americký psycholog Abraham Maslow. Maslowova pyramida funguje na principu potřeb – úplně dole jsou fundamentální potřeby, bez nichž se neobejdeme, nahoře pak potřeby, které dovedou existování jedince k dokonalosti. Potřeby v horní části však nemohou být naplněny, pokud nejsou naplněny ty pod nimi. Pyramidy našich kapitánek se netýkaly existence jako takové, ale potřeb, které jsou podmínkou pro to, že se z vás může stát úspěšný hráč.

Ideální poměr

Sesedli jsme z našich velbloudů, neboť dveře do poslední části mysli našich kapitánek byly opravdu malé. Vklouzli jsme do malé místnosti, ve které byly tabule, rovnice, grafy a čísla. Místnost vypadala jako zašívárna Alberta Einsteina. U většiny tabulí jsme nedokázali přijít ani na to, čeho se týkají, natož spočítat příklady na nich, nadpisy jako dráha letu, rychlost míčů nebo úhel odrazu potlouku nám napovídaly, že právě tady se dějí veškeré výpočty týkající se famfrpálu. Vybrali jsme pro vás nejjednoduší a nejzajímavější (čti to jediné, čemu jsme byli schopni porozumět), tedy ideální procentuální zastoupení jednotlivých postů. Jaký podíl práce by měl v ideálním případě odvádět kapitán, zástupce kapitána a co má zbýt na samotných hráčích? Přesvědčte se sami!

Nástěnka plná přání

Nitrozpyt byl u konce. Kapitánky vypadaly vyřízenější než po pětihodinovém intenzivním tréninku. Kapitánka nebelvírského týmu nás informovala, že příště dá raději přednost lobotomii, a ostatní kapitánky tiše přikyvovaly (kromě Felicitas Frobisherové, která se usmívala stejně jako na začátku). Přesto po doušku horké čokolády všechny souhlasily s poslední aktivitou – nástěnkou plnou přání. Kapitánky měly možnost napsat svá přání a anonymně je připíchnout na společnou nástěnku. Zprvu se poněkud zdráhaly, poté se však nápady začaly hrnout, a my vám tak můžeme ukázat, co by si kapitánky famfrpálových kolejních týmů přály změnit na vzájemné spolupráci.

A to je z nitrozpytu vše! Zaujal vás tento článek, nebo dáváte přednost klasickým rozhovorům? A čí mysl byste chtěli probádat právě vy? Napište nám do komentářů!

Pro Denní věštec
Meningitida Epidemica

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *