Kouzelnické černé historky

| Vydáno:
Mudlovské černé historky zná většina z nás, ale co takové Kouzelnické černé historky? Znáte je? Zahrajeme si?

Než se pustíme do Kouzelnických historek, připomeňme si pro jistotu pravidla mudlovské verze. Černé historky jsou mudlovská karetní hra. Jedno balení obsahuje 50 oboustranných karet. Na jedné straně je zadání absurdní smrti a na druhé je její řešení. Jeden z hráčů si přečte obě strany, zadání i řešení, následně zadání přečte i zbylým hráčům. Ti pak mají za pomocí dedukce a otázek vymyslet a domyslet zbytek záhadného příběhu.

A teď k našim historkám! Pravidla jsou úplně stejná jako u klasických historek. U vymýšlení řešení tak musíte brát v potaz různé kouzelnické speciality, jako jsou kouzla, fantastičtí tvorové nebo další nelidské přízraky.

V prvním díle této mini série vám představím zadání prvního příběhu a budete mít pár dnů na to, aby jste vyluštili zápletku. Během toho času budete moct pokládat otázky do komentářů – na tyhle otázky budu moct odpovědět pouze ano × nePokud si myslíte, že jste si celý příběh dovymysleli, tak mi své tipy posílejte do sovince. První tip, který bude přesný nebo bude nejblíže, vyhraje menší drobnost.

Druhý díl vyjde 26. 10. V článku se dozvíte výsledek prvního příběhu a zároveň nový příběh.

Tak pojďme na to – tady je první příběh

Čas máte do 25. 10.!

Pro Denní věštec
Addie Hazel

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *