Slavnostní módní policie II.

| Vydáno:
Druhý díl slavnostní módní policie se zaměří na odívání studentů, kteří v zaměstnancích našeho hradu moc dobrý vzor neměli. Odrazí se špatný příklad na jejich vkusu, nebo naopak překvapí? Nezaháleli jsme a vše zajímavé (a pochopitelně i nezajímavé) jsme Vám vyfotili!

1

Primuska mrzimorské koleje, Tess Boneová, hrdě prezentuje kolej v tmavém hávu se zlatým zdobením. Elegantní jezevec kolem krku (doufáme, že plyšový, zabíjet svá vlastní kolejní zvířata kvůli módě nám připadá absurdní) jistě hřeje i zdobí. V tomto případě nám nevadí ani malá hračka v podobě jezevce, kterou primuska nosí s sebou. Dobrá práce!

2

Rozhodně však nepochválíme Trevora Ztřeštěného, primuse zmijozelské koleje. Vypadá sice jako náramný švihák, oku módní policie však tento model nepřipadá vhodný slavnosti. Věřím, že tento ležérní outfit má jistě své výhody při koketování se studentkami u máslového ležáku, primus by se však měl oblékat příhodněji, zejména na tak důležitou slavnost, jako je ta zařazovací.

3

Angie Claire Silvery, primuska koleje Nebelvír, to rozhodně překombinovala (nebyla však jediná). Červené šaty s jarním přehozem příliš neladí, Zefyr, příliš mnoho doplňků a hromada knih působí chaoticky. Návštěva cirkusu v Godrikově Dole se na vzhledu primusky také podepsala, navíc způsobila to, že nebelvírská primuska vypadala nejkomičtěji ze všech ostatních primusů.

4

Nic víc než kolejní předměty na sebe nenavlékl Edmund Heusinger, primus havraspárské koleje. Ačkoliv se zřejmě moc nenadřel s vymýšlením kombinací outfitů, vypadá dobře a důstojně svému postavení. Krásný modrý plášť mu jistě závidí mnoho studentů z jiných kolejí, diadém na hlavě dělá z Edmunda královnu plesu. Po vydání unisex kolekce v salonu NiT mi to však připadá naprosto v pořádku.

5

Nebelbrach Mechacha, jedna z hradních archiválií, novopečené Nebelvírské přivítal také v kolejním rouchu a rudém plášti. Akademickou čepici, která se ke kombinaci příliš nehodí, bychom ještě prominuli, nicméně obutí nemůžeme přehlédnout – vůbec se k oblečení nehodí. Zlatý lev na krku by se více vyjímal na tmavém svršku a modrý květ zlatorudou kombinaci vyloženě ruší. Základ je ale dobrý!

6

Kim Sarah Reevesová je také známá bradavická osobnost. Róba je vkusná, skvěle ladí s účesem. Doplňky Kim zvolila chytře – dalo by se říct, že se jedná o skvělý look, nicméně když kouknete na nohy, jistě si uvědomíte, že tak to být nemá. Je velká škoda, Kim, že jste neodolala cirkusu, takhle vypadáte trochu komicky.

7

Jasmine de Provence, proč jen jste musela navštěvovat cirkus?! Tak skvělý vzhled zkazit jakýmsi sloním chobotem. Jaká škoda! Krásné zlaté šaty, ke kterým se skvěle hodí červené doplňky, a aby toho nebylo málo, lepší účes jste zvolit nemohla. Kdybyste bývala chytřejší a nenavštívila Godrikův Důl, mohla jste mít plný počet.

8

Pozor, tohle není obří žába (Barbara Arianne Lecter by měla jistě radost). Tohle je John Charless Bartowski. Své kolejní nadšení trochu přehnal a navlékl na sebe všechno zelené, co našel ve skříni. Kombinace sportovních bot, elegantního svršku a ležérních kalhot opravdu nejde dohromady, drahé kamení na hlavě tomu už nepomůže. Mimochodem, alespoň to koště jste před slavností mohl odložit.

Sečteno, podtrženo. Kdo si vykoledoval nejvíc hvězd?


1. Tess Boneová
hvězda 4

2. Edmund Heusinger
hvězda 4

3. Jasmine de Provence
hvězda 3

4. Kim Sarah Reevesová
hvězda 3

5. Nebelbrach Mechacha
hvězda 3

6. Trevor Ztřeštěný
hvězda 2

7. John Charless Bartowski
hvězda 1

8. Angie Claire Silvery
hvězda 1


Těšte se na další výpravy módní policie a dbejte o svůj vzhled – protože módní oko Vás vidí!

Pro Denní věštec
George McBrave

Komentáře

  1. Líbí se mi trefné poznámky jak u studentů, ta i v díle profesorském. Tam snad ještě víc.
    Je fajn číst o módě a zároveň se u toho pobavit. p. Georgi, super :o)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *