Vaříme s Amálkou :-)

| Vydáno:

Mandragorová polévka – jen pro zkušené kouzelníky !!!

Mandragorová polévka pro myslící a kouzelnickou energii

Pro 4 kouzelníky

Ingredience:
Mandragora kořen 0,500g /samozřejmě všichni víme kde jí sehnat !!!
Voda z temného lesa 1 litr
Esenciální olej z levandule 3 kapičky
Plavuň vidlačka, bylina, 100g na kolečka nakrájené lodyhy z této bylinky
Rdesno /hadí kořen/ 6 řapíkatých lístků
Gingko biloba, 10 menších lístečků
Fazolky tisíckrát jinak 6 různých barev
Brambory 2 střední velikosti
sůl

Postup:
Kořen z Mandragory jemně nastrouháme, dáme do kotlíku vařit 1 litr vody z temného lesa.
Až nám začne voda vřít jemně jí zamícháme vlastní kouzelnickou hůlkou/v žádném případě žádnou jinou-polévka pak nebude mít energetické účinky/.
Přidáme nastrouhanou Mandragoru a 3 kapičky levandulového oleje. Povaříme tak 10 minutek a přidáme 6 fazolek tisíckrát jinak. Polévka v tuto chvíli začne měnit barvy. Pokud ne, míchali jste polévku cizí hůlkou!!!/a ejhle/ …
Pak přidáme plavuň vidlačku na kolečka nakrájenou, zamícháme opět hůlkou a přidáme rdesno v takovém stavu, jako máte napsáno.
Přidejte brambory /nekrájet/, polévka by měla při vložení brambor zrůžovět a brambory se sami nakrájejí na malé kostičky, vezměte gingko bilobu a tuto do polévky vhoďte jeden lísteček za druhým, po tomto polévka změní barvu na klasickou polévkovou a to nejdůležitější … nezapomeňte osolit, dle vlastní chuti.

A účinky?…..
…..polévku musíte trošičku ochladit a pak jen papat a papat.
Okamžitě se Vám rozjedou mozkové závity a vy, honem honem do školy, profesoři budou koukat, co všechno víte a umíte. Doporučuji při hodinách černé magie, věštění a drakologie.

Ale pozor!!!!…..polévka nesmí zůstat na druhý den jinak bude mít Hagrid práci a to Vám 100% zaručuji, že nebude mít radost!!!

Vedlejší účinky…. nejsou známé

Polévku můžete vařit jednou do měsíce, při pokusu o uvaření vícekrát do měsíce letíte šupem do Azkabanu!!!

Upozornění: v žádném případě tuto polévku nesmíte připravovat bez dozoru vašeho nejoblíbenějšího profesora.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *