Březnové soutěžení

| Vydáno:

Je tady březnové soutěžení! Naši paparazzi při slídění po sklepě jednoho z obyvatel Godrikova Dolu našli starou dřevěnou desku zasypanou kamením. K naší nelibosti ji zřejmě škrkny nalezly dříve. Pomozte ji rozluštit, zúčastněte se soutěže a hrajte o skvělé ceny!

Dle našich nalezených informací sklep profesorky Sutherland potřebuje pořádně protřídit by tabulka měla obsahovat devět zašifrovaných jmen osob ze školy čar a kouzel v Bradavicích. Má to ale háček! Každá přesmyčka obsahuje jedno písmeno navíc, a tato jednotlivá písmena navíc nakonec společně vytvoří slovo.

DV SOUTEZ

Vyluštěné slovo, ale i vyluštěná jména, posílejte na externí sovinec Denního věštce dvsovinec@gmail.com V NÁLEŽITÉ FORMĚ (čitelně, do předmětu napište „Březnová soutěž“, pod správnými odpověďmi nezapomeňte zmínit i své jméno)!

Abychom předešli případným nejasnostem, na příspěvky bez podpisu, s překlepem (i jedním) či opomenutím některé z vyluštěných přesmyček nebude brán zřetel. V případě překlepu či opomenutí podpisu raději zašlete své odpovědi ještě jednou a ve správné formě. V případě správné formy, ale chybných odpovědí už možnost zaslat příspěvek znovu nemáte.

Nyní již k příjemnějšímu tématu – o co se vlastně hraje. Z účastníků soutěže, kteří zašlou správné odpovědi, bude vylosován jeden, který získá poukaz k útratě 4 galeonů na Příčné ulici. Ze zbylých úspěšných účastníků budou vylosováni další tři, z nichž každý obdrží 1 galeon.

Správné odpovědi můžete zasílat do 3. dubna 2016 včetně.

Mnoho zdaru, ale hlavně FAIR PLAY!

Pro Denní věštec
George McBrave

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *