Výsledky čarodějného soutěžení

| Vydáno:

Konečně je to tady! Výsledky čarodějné soutěže, která byla vyhlášena k příležitosti dne, který slaví jak mudlové, tak i kouzelníci. Jde o den, během kterého se tisíce mudlů strojí za nás kouzelníky a pak všechny čarodějnice nechají upálit na hranici. Nebo že by to už nebylo tak drastické? Ať je to jak chce, výsledky jsou zde a tři ze zúčastněných získají cenu. Kdo to bude tentokrát?

Zadání bylo prosté – vyluštit osmisměrku se zadanými slovy tak, aby výsledná tajenka tvořila slovo charakteristické pro den upalování čarodějnic. Zadaná slova a správně vyluštěná osmisměrka vypadaly následovně:

ČOKL, BROUSEK, POKRMY, BURŠ, SRNY, OKOVY, DROB, ŠPRT, SESUV, PÁSY, PĚKNĚ, YZOP, LAOS, RING, LISY, PIŠTEC, KOUKOL, OKRY, PÁRA, CHOTI, DOTYK, MÁTY, NEGR, ÚNIKY, LÍDR, SMĚR, PILY, DĚVA, HONIARA

správé řešení

Bystří ze čtenářů jistě postřehli, že tajenka zní „UPALOVÁNÍ“. Všem zúčastněným jménem Denního věštce děkuji a všem úspěšným luštitelům gratuluji. Nyní však k odměnám. Kdo byl vylosován?

Libovolný oděv z Příčné ulice v ceně jednoho galeonu získávají Amanda Wright a Rosemary Gulerongova!
Libovolný oděv z Příčné ulice v ceně tří galeonů získává Kim Sarah Reevesová!

Upřímnou gratulaci všem vylosovaným. Vy, kteří jste nic nevyhráli, nezoufejte! Mudlové údajně slaví mnoho potřeštěných svátků, které můžeme oslavit soutěžením.

Pro Denní věštec
George McBrave

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *