Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Už vám lezou krkem ty naprosto nepřesné předpovědi počasí? Už vás nebaví neustále mumlat ta deštníková kouzla s nadávkami, jak se to zase nevyvedlo?
S předpověďmi z Veverčího oříšku se vám to již nikdy nestane! A jak bude? Čtěte dál!

Nuže, pojďme se tedy podívat, co nás v nejbližších dnech čeká a rozhodně nemine!

Takže… netěšte se. Bude jen hůř, hůř a zase jenom hůř – koneckonců, nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!
Naše školní pozemky, stejně tak přilehlé městečko Prasinky i s Godrikovým Dolem, budou pravidelně zaplavovány přívalovými dešti, takže snad raději ani nevystrkujte nos ze dveří, mohlo by dojít k úrazu. Ojediněle na některých místech mohou padat trakaře, věnujte proto zvýšenou pozornost tomu, co kde lítá!

Na slunko zapomeňte, to vykoukne jen tu a tam, aby se nám vysmálo, ale trávu nevysuší, duši nepohladí… bude to potvora. Připravte si proto lektvary na dobrou náladu či případně na zimní spánek a nějak to přetrpte.

Důrazně též varuji, abyste se v následujících několika dnech nepotloukali po okolí na koštěti. Bude vát silný severozápadní vítr a nechcete-li skončit někde v severských zemích, raději jen zametejte před svým prahem.

Ovšem teploty nás mírně povzbudí. V přestávkách mezi deštěm se budeme moci potěšit teplotami kolem 26°C, na opalování ale zapomeňte.

Bio zátěž bude na 16, takže klídeček a pohodička, hlavně pro lidi s psychickými či jinými podobnými problémy. Mohou se objevovat halucinace či nevratné ztráty paměti.

Nezapomínejte však, že bude ještě daleko hůř, proto si užívejte, co to jde a dokud to ještě jde!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

  1. Chtěla jsem si našetřit na novou uniformu. Pravděpodobně všechno své vydělané jmění investuji do pláštěnky, gumáků a brnění proti trakařům.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *