Uršula si stěžuje

| Vydáno:
Uršula si věčně stěžuje, že jí někdo v umývárně čmárá na zdi. Na to už jsme si všichni zvykli. Ale přeci jen mi to nedalo a šla jsem se podívat, co se tam objevilo, a nestačila jsem valit bulvy. Možná i vy budete!

Nedávno mi do soutěže Ošklivé sny přišlo vypracování od Christiana Goldena nejmenovaného zeleného studenta, kde se mu zdálo, že kolegyně Anseiola krade kedlubny a že ho za to chce potrestat. Hned vzápětí, co toto přišlo do archivu, se v Uršulině umývárně všichni málem poprali, aby napsali na zeď svoji trošku.

Vše začalo prohlášením toho, že Anseiola krade kedlubny, načež se ukázalo, že to nejsou kedlubny, ale že Ansi něco provedla Ked Looben,, nynější obyvatelce Godrikova Dolu a bývalé ředitelce Zmijozelu.

Je fakt, že už dlouho nebyla nikde vidět, a někdo prásknul, že se z ní stala polévka! Ale to není vše, dle informací z umývárny ji nejspíš snědl kolega Amon Revan Travt, jelikož prý čeká kedlubňátko.

Kolik je na tomto pravdy, posoudit nemohu, dosud se nepodařilo prokázat, zda muži, i když jsou to kouzelníci, mohou čekat potomka tímto způsobem. Každopádně pro jistotu dávejte pozor, abyste mu neublížili, co kdyby na tom něco pravdy bylo, že?

Že se ale u Uršuly dozvíme zajímavá témata, to není novinkou, proto budu situaci po očku sledovat a donesu vám zase novinky, Uršula snad do té doby přestane ječet a hrozit další potopou.

Pro Denní věštec
Angelica Arless

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *