Kouzelničtí vynálezci opravdu nezahálí!

| Vydáno:



Tento článek jistě potěší příznivce takových vynálezců, jako jsou Dreen Scower či Enric Botička. Právě tito dva velevážení pánové přispěli do souboru kouzelnických vynálezů dalším, opravdu zajímavým kouskem.

Včera bylo slavnostně otevřeno jedno z nejočekávanějších kouzelnických center – Houzlíkov, aby se zde mohl představit jeden z největších vynálezů roku 2007. Jedná se o důmyslný tzv. „Vicis Mensa“ neboli Jídlozměn, který má údajně v budoucnu ulehčit život veškeré kouzelnické společnosti a to především v oblasti rychlého stravování.

Jedná se na první pohled o zcela neškodnou černou obdélníkovou krabici s dvěma otvory. Obyčejný mudla by snad i tvrdil, že se jedná o nějakou vtipnou pomůcku nějakého iluzionisty. My však již s jistotou můžeme tvrdit, že se jedná o významný vynález, určený výhradně ke zcela nenáročné změně jídel.

Použití je snadné. Do horního otvoru připomínající hlavu nepřítele, dáte jakoukoliv potravinu, na kterou zrovna nemáte chuť nebo takovou, která byla v cenové relaci o mnoho srpců levnější než ta, kterou byste raději ukojili váš hlad. Poté vezmete hůlku, namíříte na přistroj a pronesete zaklínadlo:

„Mám hlad! Dej mi najíst!“

Potom doporučujeme místnost s Jídlozměnem opustit a vrátit se tak za pět minut. Pokud by vše dopadlo jak mělo, měl by vám z druhého konce stroje vypadnout takový pokrm, na který jste při pronesení kouzelné formule mysleli.


„Předem chci upozornit mužské kouzelníky, že pokud hodí do Jídlozměnu třeba hřebík a budou myslet na vlastní tchýni, neriskují tak ztrátu své oblíbené příbuzné, nýbrž samotný chod přístroje. Není to hračka, ale ani smrtící zbraň. Osobně doufám, že se tento nový vynález, který mi trval roky, než jsem ho společně s Dreenym Scowerem sestrojil, budete užívat moudře a s rozvahou,“

pronesl konečnou řeč jeden z tvůrců, Enric Botička.

Zatím se bohužel neplánuje velkovýroba Jídlozměnu na takovou úroveň, aby byl vynález dostupný pro každou kouzelnickou rodinu. Ale mám pro vás zcela tajný fígl k jeho získání. Tento přístroj, který by většině čarodějů ulehčil práci v kuchyni, bude zatím odzkoušen jako tretka v mudlovských potřebách. Takže jestli máte odvahu a přístup k mudlovským obydlím, může být Jídlozměn za více než přijatelnou cenu, prodán právě vám.


Pouze bych nakonec chtěla poblahopřát oběma ctěným mužům Dreenu Scoweremu a Enricu Botičkovi k jejich převratnému objevu, a nechť Vás slavné myšlenky nikdy neopustí 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *