Nováčkovský turnaj Denního věštce – 2. úkol

| Vydáno:
Rozřazovací slavnost máme za sebou, první den zápisu také, ale náš nováčkovský turnaj sotva začal. Pojďme se tedy podívat na výsledky prvního kola a zadání toho následujícího! Ještě jste se nezapojili? Pořád máte možnost!

První kolo bylo pro někoho možná trochu oříškem, protože přeci jen vyznat se na hradě během prvních pár dní, to chce i kapku štěstí. Hned osm z našich nováčků se však nezaleklo a statečně se poprali s prvním úkolem.
První část sestávala z popovídání si ve Velké síni, což všichni zvládli na jedničku, a druhá poté ze sepsání pár prvních zážitků, které se také povedly všem. Je vidět, že se vám na hradě opravdu líbí, jen tak dál!

Hodnocení po prvním kole je tedy následující:

Loni se na naše soutěžící usmívalo sluníčko, letos hodnocení označuje kytička. Nasbírat tři kytičky znamená mít plné hodnocení, proto gratuluji všem zúčastněným!

A teď už zadání druhého kola!


2. Na zábavu je vždycky čas

Protože vaše orientace na hradě už bude kapku lepší, zabrousíte tentokrát do Prasinek. Kdo už tam byl, má výhodu, kdo nebyl, ten se zase něco nového dozví.

V Prasinkách máme hned několik možností, jak se zabavit. Vaším úkolem bude čapnout za rukáv jakéhokoliv kamaráda, patrona nebo skřítka, když se nechá, a jít si s ním zlepšit náladu do Siláckého ringu nebo herny U Čmouda. Zda se budete mrzačit v ringu, nebo budete hrát Řachavého Petra, to nechám na vás. Důležité ale je, abyste své snažení opět zdokumentovali kouzlem *PRINT*.

Navíc ještě připíšete drabble na téma „Poprvé v Prasinkách“. Pro ty, co nevědí, co je to drabble – jde o jakýkoliv literární útvar o přesně 100 slovech. Ani víc, ani míň. Tak pozor na to!

Čas na vypracování máte do 11. 2. Opět do 12:00. Vaše vypracování ať sovičky opět doručují na externí sovinec dvnovackovskyturnaj@seznam.cz.
A jak už padlo v úvodu – zapojit se může každý nováček, i když nesplnil první kolo!

Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *