Nováčkovský turnaj Denního věštce – 3. úkol

| Vydáno:
Školní rok se pomalu rozběhl, všichni si zvykáme, že zase něco musíme, ale ještě stále je tu čas na zábavu! Náš nováčkovský turnaj pokročil a je před námi předposlední kolo. A vyhlášení druhého. Tak jak to dopadlo? Pojďte se podívat!

Druhé kolo našeho nováčkovského turnaje se neslo ve znamení dovádění v Prasinkách a následného drabblení!
Všichni nováčci, kteří se rozhodli toto kolo splnit, se s ním porvali na mou duši statečně! Věřím, že dovádění v malé herně U Čmouda nebo v siláckém ringu se vám líbilo a na oplátku musím uznat, že vaše drabble byla velice pěkná, všechna do jednoho, a že z vás budou mít naši profesoři jistě radost.

Po druhém kole vypadá naše hodnocení následovně:

Někteří se druhého kola nezalekli a splnili jej s vervou jako kolo první. Jiní třeba zjistili, že potřebují chvíli klid a někteří s námi teprve soutěžit začali. A to je dobře! Protože ještě stále není pozdě! I ve třetím kole se k nám můžete přidat, pokud máte zájem!

Všem úspěšným řešitelům každopádně patří velká gratulace, jste šikovní!


3. úkol – Hledáš, hledám, hledáme

Třetí úkol bude hledací! Ano, někteří z vás už jistě tuší, půjdeme se podívat do Ďáblovy jámy! Někteří z vás už tam jistě byli a ti, co ne, rychle poznají, o co jde!

Vaším úkolem bude kouzlem *PRINT* zdokumentovat tři chvilky, kdy se vám z Ďábla podaří vyrazit nějaký ten poklad. Jestli to bude 3× fazolka nebo pokaždé něco jiného, to je fuk, důležité je, aby to byly tři poklady.

Jako druhou část úkolu se ještě poběžíte poprat s kvízy. Máme jich k dispozici opravdu spoustu, takže si jistě vybere každý. Po vás se bude chtít, abyste alespoň jeden kvíz vyplnili na 80 % a opět tento úspěch zdokumentovali.
Možná, že to zní složitě, ale není, nebojte.

Čas máte, jako již tradičně, do 18. 2. do 12:00! Externí sovinec je pořád stejný: dvnovackovskyturnaj@seznam.cz.

A teď už vzhůru do dalšího kola. Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

  1. Jeej, tak nevím zda se mi to podaří:-D U ďábla už jsem mnohokrát byla a ještě mi nic nedal! Holt, je to ďábel no :–DD

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *