Nováčkovský turnaj Denního věštce – 4. úkol

| Vydáno:
Čas letí jako splašený a i nováčkovský turnaj se pomalu blíží ke svému závěru. Ještě ale nekončíme! Ještě nás čeká jedno kolo, které se právě dozvíte, a také nás čeká vyhlášení kola třetího! Tak jak to vypadalo?

Třetí kolo se neslo ve jménu okrádání Ďábla a kvízového luštění. Všichni naši nejmladší se zapojili s nadšením a nutno dodat, že slavili úspěch! Všem se podařilo splnit kvíz alespoň na požadovaných 80 % a třeba si tak maličko rozšířit obzory. Jejich váčky se pak naplnily fazolkami nebo i srpečky a doufejme, že se u toho i bavili.

Výsledky po třetím předposledním kole, jsou následující:

Máme opravdovou radost za každého, kdo s námi soutěží. Zvlášť, když vám to jde tak krásně!
Avšak i do posledního kola se s námi ještě můžete zapojit! Na boj o odměnu není nikdy pozdě!

Teď už je ale čas podívat se na poslední kolo. Na poslední děsivý úkol!


4. úkol – Až budu velký

Váš poslední úkol bude mít dvě části, jako tomu bylo doposud.
V té první se vydáte do domku některého fialového obyvatele hradu a dáte si třeba čaj nebo zajdete jenom na kus řeči, to je na vás. Důležité je, abyste svůj pobyt, jak už se stalo tradicí, zdokumentovali kouzelnou formulkou *PRINT*.

Ovšem to bude ta snazší část. Ve druhé pak zkusíte nakreslit váš vysněný domeček. Pořádně se proto rozhlédněte, až budete na návštěvě, a pak si představte, jak by asi vypadal váš vlastní.
Pokud si myslíte, že kreslení není vaší silnou stránkou, nezoufejte. Není třeba žádných mistrovských děl, cení se hlavně snaha. Za pár čar se ale plného hodnocení nedočkáte, to je určitě jasné. Rozhodně to ale zkuste. Třeba budete výsledkem sami překvapeni!

Svůj obrázek pak přiložte k vypracování a pošlete na externí sovinec: dvnovackovskyturnaj@seznam.cz. Čas máte do 25. 2., opět do 12:00!

Tak tedy hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *