Sedmiboj 2018: Mrzimor v praktických úkolech

| Vydáno:
Mrzimorští studenti by měli vynikat svou pracovitostí. Kolik z nich se dopracovalo k vyzkoušení praktických úkolů? A kolik z nich je dokončilo všechny? Čtěte níže!

Na počátek článku drobné upozornění. Veškerá čísla a veškeré hodnoty jsou dělány z průběhu školního roku, tedy se jedná pouze o ty, kteří se do arény vrhli v průběhu týdne opravování kreativních úkolů.

Opět začneme pracovat s obecnými čísly. Mezi mrzimorskými studenty se našlo třiatřicet odvážných studentů, kteří se nebáli vyzkoušet zákeřnosti arény. Toto číslo je mezi všemi barvami na třetí příčce.

Z těchto třiatřiceti pak dvacet osm studentů uspělo alespoň v jednom úkolu. Osmadvacítka pak Mrzimoru v tomto ohledu odnesla stejné místo jako mezi načatými úkoly – třetí, nacházející se stále za stejnými barvami.

No a nyní se podíváme již k těm, které tu budu jmenovat. Jedná se o žluté studenty, kteří dokázali pokořit alespoň čtyři praktické úkoly. Těch se v Mrzimoru našlo patnáct! To Mrzimoru vyneslo první příčku v tomto ohledu.

Přesně čtyři splněné úkoly a žádné nenačaté měla čtveřice mrzimorských studentů. Bývalí primusové Mrzimoru Andrew Uroboros a Vicky Charmant byli doplněni do tohoto Sedmiboje nominovanou Alisou de Monovou a nakonec ještě prvačkou Roxanou Delgado.

Stejný počet splněných úkolů a k tomu některé nedokončené pak měla pětice žlutých. Po boku současné prefektky Katsuki Swallow to byly správkyně obrazárny a nominovaná do Sedmiboje Mischel Binghum a famfrpálová kapitánka Jenny Layla Gilesová. Když k nim přidáme slečnu Veri Parren, tak tato čtveřice měla k těm čtyřem zakončeným i trojici načatých úkolů. Mori no Yosei pak splnila čtveřici a načala jeden jediný další úkol.

No a poslední zmíněnou v této části je bývalá pokladnice a sedmibojařka roku 2014 Patricia Baloure. Slečna Patricia úspěšně zakončila šestici úkolů a jeden jediný ani nenačala.

No a na závěr přecházíme k těm, kteří zakončili celou sedmičku úkolů. V Mrzimoru se jich našla celá krásná pětice. Pět zakončení pak vedlo k dělenému třetímu místu, a to tedy pro Mrzimor byla taková oblíbená příčka.

Nejhůře z této pětice si vedla současná prefektka Zoe Hopkins. Slečna Zoe strávila v aréně 4 dny 12 hodin 42 minut a 37 sekund. Nejdéle byla slečna zaseklá v pátém úkolu, který jí trval déle než tři dny! Většinu času strávila právě tímto úkolem a čtvrtým úkolem, který jí trval necelý den. Přesto však slečna bojovala statečně a vše úspěšně ozkoušela!

Čtvrtou příčku si odnesla bývalá správkyně obrazárny a sedmibojařka roku 2016 Kim Sarah Reevesová. Ta si v Aréně celkově pobyla 4 dny 3 hodiny 18 minut a 56 sekund. Ovšem v podstatě většinu tohoto času strávila na čtvrtém úkolu, který jí trval necelé 4 dny. Něco málo nad hodinu strávila ještě v pátém úkolu (těsně přes hodinu) a u sedmého úkolu (necelé tři hodiny). Jak to dokáže jeden jediný úkol zkazit, nemám pravdu?

Třetí příčku si odnesl jediný muž v této pětici, Tadäus Trottertickler. No a pan Tad byl nejpomalejší žlutý student, který se ale dostal pod jeden den. Konkrétně strávil v aréně 19 hodin 10 minut a 54 sekund. Pan Tad tedy ukázal, že bývalí prefekti umí stále ukázat své kvality. Nejdéle strávil ve čtvrtém úkolu, něco přes 5 hodin.

Druhou příčku si odnesla tedy další slečna, Shaien Deaver. Slečna Shaien strávila v Aréně 17 hodin 41 minut a 4 sekundy. Slečna Shaien strávila ve čtvrtém a sedmém úkolu nejdelší dobu a dokonce i dost podobnou! V obou úkolech byla slečna 5 hodin a 24 minut, změna byla jen v sekundách.

No a nejlepší mrzimorskou nesedmibojařkou byla tehdejší mrzimorská prefektka Amanda Wright. Slečna Amanda dokázala projít celou arénou za 17 hodin 8 minut a 52 sekund. Slečně Amandě nejvíce uškodil úkol sedmý, na kterém strávila necelých 8 hodin, tedy téměř polovinu svého času. No a nezbývá, než gratulovat slečně k první příčce mezi mrzimorskými spolužáky.

Gratuluji všem úspěšným žlutým studentům a jsem zvědavý, jaká jména se vyhoupnou na vyšší příčky i v průběhu prázdnin.

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *